“Benim sonum da böyle olacak” demişti!

Bartın’da ayrı yaşadığı eşi tarafından canice katledilen Vasfiye Çelikok, Kazpınarı Köyü’nde toprağa verildi. Vasfiye Çelikok’un geçtiğimiz Eylül ayında yine kocası tarafından çocuğunun gözü önünde canice katledilen Arzu Ar cinayeti ile ilgili haberimize yazdığı yorumlar ise yürekleri yaktı. “Benim sonum da bu kadın gibi olacak” diyen genç kadın, yaptığı yorumlarda kocasından şiddet gördüğünü ve uzaklaştırma kararı aldırdığını belirtmişti.
Bu haber 2022-12-05 14:42:33 eklenmiş ve 316 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Korktuğu başına geldi, kocası tarafından canice katledildi!

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

 

Bartın geçtiğimiz Pazar sabahına bir kadın cinayeti haberiyle uyandı. Olay, 4 Aralık Pazar gününün ilk saatlerinde saat 02.00 sıralarında Tuna Mahallesi Hendekyanı Caddesi'nde meydana geldi.

 

Olayda ayrı yaşadığı eşinin oturduğu binaya giden 30 yaşındaki Aslan Çelikok, 38 yaşındaki eşi Vasfiye Çelikok'un kendisini eve almaması üzerine dairenin kapısındaki camları kırarak zorla eve girdi. Karı-koca, 5 yaşındaki çocuklarının gözü önünde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Aslan Çelikok, eşini vücudunun değişik bölgelerinden defalarca bıçaklayarak yaraladı.

 

Ağır bıçak darbeleri alan kadın, kanlar içerisinde yere yığılırken tartışma seslerini duyan komşular, olayı hemen ihbar etti. İhbar üzerine eve 112 ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak 20 yerinden bıçaklanan kadın, olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Olayın ardından kaçan Aslan Çelikok ise Çaydüzü Mahallesi’ndeki ağabeyinin evinde saklanırken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 5 yaşındaki çocukları ise koruma altına alındı. Vasfiye Çelikok’un cansız bedeni de Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Katil koca cezaevine gönderildi

 

Emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan Aslan Çelikok, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Baba ocağında toprağa verildi

 

Daha önce uzaklaştırma kararı aldırdığı kocası tarafından oğluyla beraber yaşadığı evinde canice katledilen Vasfiye Çelikok, baba ocağı Kazpınarı köyündeki aile mezarlığına defnedildi.

 

“Benim sonumda o kadın gibi” demişti

 

Vasfiye Çelikok’un geçtiğimiz Eylül ayında yine kocası tarafından çocuğunun gözü önünde canice katledilen Arzu Ar, cinayeti ile ilgili haberimize yazdığı yorumlar ise yürekleri yaktı. “Benim sonum da bu kadın gibi olacak” diyen genç kadın, yaptığı yorumlarda kocasından şiddet gördüğünü ve uzaklaştırma kararı aldırdığını belirtmişti.

 

 

 


ETİKETLER : Bartın cinayet kadın cinayeti
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›