ASKON Bartın Şube Başkanı Nurzen Çağdaş oldu

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Bartın Şube Başkanı Nurzen Çağdaş oldu.
Bu haber 2022-12-01 15:50:03 eklenmiş ve 1147 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Anadolu topraklarının birikiminden aldığı güç ve medeniyetimizin temsil ettiği adalet ilkesiyle, “haklı zenginlikler” üretmek için kurulan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON), 1998 yılından bu yana, üyelerine, ülke ekonomisine ve dünyaya değer katmaya devam ediyor.

 

Türkiye çapında 8 binden fazla kurumsal üyesiyle, toplamda 1 milyonu aşkın istihdamı kapsayan iş gücü ve ülkemize 10 milyar dolarlık ihracat katkı payı bulunan ASKON, bir “yarın inşası” idealiyle yoluna devam ediyor. Bu idealini doğru adımlar atarak, ticarette ahlakı gözeterek, “derin özgürlük” leri bayraklaştırarak gerçekleştirmeye özen gösteriyor.

 

Elektronik, enerji, bilişim, makine, otomotiv, inşaat, kimya, sağlık, tekstil, deri, gıda, tarım, hayvancılık, basın/yayın, ambalaj, hizmet, eğitim gibi 100’den fazla sektörü temsil eden ASKON, üyelerine sağlam adımlar atmaları için altyapı desteği verirken, ülkemizin küresel arenada rekabet gücünü artırmak için de araştırma geliştirme çalışmalarında bulunuyor.

 

Merkezi İstanbul’da bulunan ASKON’un bugün, Anadolu’nun 34 farklı kentinde temsilcilikleri ve Brüksel, Newyork, Pekin, Cidde, Cakarta gibi Dünya’nın önemli ticaret merkezilerinde ofisleri bulunuyor.

 

Bütün çalışma ve söylemlerini ‘adalet’ ilkesine bağlı olarak temellendiren ASKON, bu anlayışı; panel, eğitim ve seminer programlara yansıtıldığı gibi, faaliyetleri tanıtan ASKON BÜLTEN, entellektüel bir çabanın yansıması olan ASKON ÇEKİRDEK gibi yayınlarıyla da pekiştiriyor. Her yıl yayınladığı, farklı sektör ve pazarları kapsayan Ekonomi Raporlarıyla da, hem üyelerine hem de ülke ekonomisine, yol haritasını doğru çizmek için rehberlik hizmeti veriyor.

 

ASKON kuruluşundan bugüne aynı heyecan ve gayretle faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

 

ETİKETLER : Bartın ASKON Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Nurzen Çağdaş
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›