“Esnaflarımızla sürekli bir araya geliyoruz”

Beraberindeki heyetle birlikte Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Esnaflarımızla sürekli bir araya geliyoruz. Her zaman onların talep ve önerilerini dinliyoruz. Bizlere ilettikleri fikirleri doğrultusunda da çalışmalarımıza yön veriyoruz” dedi.
Bu haber 2022-11-25 11:47:24 eklenmiş ve 430 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Bakkal, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Demircioğlu, Hüseyin Güneş ve Cengiz Parıldar ile birlikte Sanayi Sitesi’nde faaliyette bulunan esnafları ziyaret ederek, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Esnaflarımızla sürekli bir araya geliyoruz. Her zaman onların talep ve önerilerini dinliyoruz. Bizlere ilettikleri fikirleri doğrultusunda da çalışmalarımıza yön veriyoruz. Bugün de Sanayi Sitesi’nde faaliyette bulunan esnaflarımızla bir araya gelerek, projelerimizi anlattık. Çalışmalarımızla ilgili önerilerini dinledik. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›