“Halkımıza en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz”

Bartın Belediyesi Kavallar Yaşam Merkezi’nde Tuğba Saygın eğitmenliğinde devam eden Nakış Kursunu ile Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çini Kursunu ziyaret ederek eğitim alan kursiyerlerle sohbet eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Kültürel ve sosyal anlamda da halkımıza en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2022-11-25 09:21:43 eklenmiş ve 298 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Kavallar Yaşam Merkezi’nde Tuğba Saygın eğitmenliğinde devam eden Nakış Kursunu ve Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çini Kursunu ziyaret ederek, eğitim alan kursiyerlerle sohbet etti.

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın, kültürel ve sosyal anlamda da hizmetlere devam edeceklerini belirtirken “Kurs ziyaretlerimiz kapsamında ilk olarak Halk Eğitime bağlı nakış kursuna katılan hanımefendileri ziyaret ettim. Belediyemizin Kavallar Yaşam Merkezi’nde Tuğba Saygın eğitmenliğinde devam eden kursa katılan kursiyerler ile geleneklerimiz ve el sanatlarımız hakkında sohbet ettik. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Bu ziyaretimin ardından Belediyemizin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çini Kursumuzu da ziyaret ettim. Çocuklarımızın, gençlerimizin ve yetişkinlerin ilgi ve ihtiyaç duydukları alanlarda kendilerini geliştirmelerine ve becerilerini sosyal etkinliklerimizle halkın beğenisine sunmalarına olanak sağlamak bizlerin en önemli görevleri arasında. Bizler de bu bilinçle hareket ederek kültürel ve sosyal anlamda da halkımıza en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›