Gürgenpınarı ve Çeştepe köyü doğalgaz yatırımları konuşuldu

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Gürgenpınarı Mahallesi ve Çeştepe Köyünü ziyaret ederek, Akmercan Batıkar Doğalgaz firması tarafından 2023 yılı yatırım programı kapsamında yapılması planlanan doğalgaz hattı çalışması ile ilgili bilgiler verdi.
Bu haber 2022-11-22 16:22:31 eklenmiş ve 560 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Başkan Akın, mücavir alan sınırları içindeyken mahalle olan Gürgenpınarı Mahallesi ile yine mücavir alan sınırlarına dâhil edilen Çeştepe Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek alt yapı ve üst yapı çalışmalar hakkında talep ve önerileri dinledi.

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet ediyoruz. Bu akşamda Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanımız Ercüment Özçelik, Belediye Başkan Vekilim Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Başkan Yardımcım Emre Önder, Merkez İlçe Başkanımız Murat Demir, Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdürü Murat Tutal, MHP İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizin de hazır bulunduğu sohbette Mücavir alan sınırlarımız içindeyken mahallemiz olan Gürgenpınarı Mahallemiz ile mücavir alan sınırlarımıza dâhil ettiğimiz Çeştepe Köyü’nde alt yapı ve üst yapı çalışmalarının planlamasına başladık. Akmercan Batıkar Doğalgaz firması tarafından 2023 yılı yatırım programı kapsamında planladığımız doğalgaz hattı çalışması ile ilgili vatandaşlarımızı bilgilendirdim. Akmercan Batıkar Doğalgaz firması tarafından yatırım programı kapsamında planlanan doğalgaz hattı çalışmalarının startı 2023 yılında verilecek. Yapılacak olan çalışmaların şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın doğalgaz
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›