“Halkın emrine amade olmaya devam edeceğim”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, özel gün davetlerine katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak oldu.
Bu haber 2022-11-22 16:07:16 eklenmiş ve 281 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Davet edildiği özel gün programlarına katılarak çiftlerin mutluluklara ortak olan Başkan Cemal Akın, nişan, doğum günü, düğün ve nikâh törenine katıldı.

 

İlk olarak, Keskin-Yaşar ailelerinin evlatları Sinem ile İlker’in, Nuray-Ali Albayrak’ın kızı Nurgül ile Şengül-Dursun Alagöz’ün oğlu Adnan’ın nikâh akitlerini gerçekleştirdi.

 

Nebahat-Arif Ergin’in oğlu Emre ile Fati-Cafer Arslankaya’nın kızı Şenay’ın düğün merasimine katılarak genç çifti tebrik etti.

 

Başkan Akın, son olarak Tarık ve Filiz Büyükada çiftinin evlatları Miray ve Dolunay’ın doğum günü kutlamasına katılarak, Miray ve Dolunay’a sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir hayat diledi.

 

Katıldığı davetler sonrası Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamada, “Hayata dair iyi kötü acı tatlı ne varsa birlikte yaşayıp derdine ve hüznüne de ortak olduğum vatandaşlarımızın tüm özel gün davetlerine de katılmaya gayret ediyorum. Vatandaşlarımızın bize ihtiyaç duyduğu her zaman yanlarında olarak üzerimize düşen konularda gerekli desteği vermeye çalışıyorum. Bundan sonrada aynı şekilde her zaman halkın emrine amade olmaya devam edeceğim” dedi. 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›