“İhtiyaç duydukları her konuda destek vermeye hazırız”

Beraberindeki heyetle birlikte Kumluca beldesinde, belde teşkilat üyeleri ve köy temsilcileriyle bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, gerçekleştirilen belediye çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak vatandaşların projelerle ilgili öneri ve taleplerini de dinledi.
Bu haber 2022-11-22 16:05:20 eklenmiş ve 261 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, teşkilat üyeleri ile birlikte Kumluca beldesinde, belde teşkilat üyeleri ve köy temsilcileri ile bir araya geldi.

 

Sohbet ortamında geçen programda Başkan Akın, gerçekleştirilen belediye çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

Vatandaşların projelerle ilgili öneri ve taleplerini de dinleyen Akın, misafirperverlikleri için belde teşkilat üyeleri ve köy temsilcilerine teşekkür etti.

 

Esnafları ziyaret etti

 

Başkan Akın, program sonrası Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Kumluca Belde Başkanı Harun Yaman ve teşkilat üyeleri ile birlikte gerçekleştirmiş olduğu ziyarette Kumluca esnafı ile sohbet edip, işlerinde bol kazançlar diledi.

Kardeş belediyeye ziyaret

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, katıldığı program ve esnaf ziyareti sonrası Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can’ı makamında ziyaret etti.

Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can’ın makamında gerçekleşen ziyarette her iki belediyenin yapmış olduğu çalışmalar konuşuldu.

Ziyarette konuşma yapan Başkan Cemal Akın, “Bizler halkımıza hizmet etmek ve ihtiyaç duydukları her noktada tüm imkânlarımızla yanlarında olmak için ne gerekirse yapıyoruz. Bugüne kadar hep bu anlayışla hizmet verdik. Bundan sonrada böyle olacak. Kardeş belediyemize ihtiyaç duydukları her konuda destek vermeye hazırız. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Gerçekleşen ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can ise desteklerinden ötürü Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a teşekkür etti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›