Kültür ve Sanat Merkezi açılışa hazırlanıyor

Ulaşımdan altyapıya, spordan tarihi ve kültürel mirasa kadar her alanda önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Kent Belleği ve Araştırma Kütüphanesini de bünyesinde bulunduran Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılışına hazırlandıklarını söyledi.
Bu haber 2022-11-22 15:59:30 eklenmiş ve 257 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yapım çalışmaları tamamlanan, açılış hazırlıklarının yapıldığı Bartın Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi ile Kent Belleği ve Araştırma Kütüphanesi’nde incelemelerde bulundu.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın inceleme sonrası yaptığı açıklamasında, “Ulaşımdan altyapıya, spordan tarihi ve kültürel mirasa kadar her alanda önemli yatırımlar gerçekleştirerek, halkımızın yaşam kalitesini yükseltecek projeleri bir bir hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projelerden bir tanesi de Bartın Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi. Eski Hava Lokali’nin olduğu alanda 2 bin 70 metrekarelik 5 katlı olarak hazırlanan projenin içinde Merkezimizde 200 kişilik konferans salonu, bilim teknoloji atölyesi ve derslikler, sergi salonu, oyun dans ve ritim salonu, mescit, sanat atölyeleri, açık ve kapalı olmak üzere kafeterya yer alacak. Projemiz ayrıca kentin hafızasını oluşturup gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla hayata geçirdiğimiz, Bartın Kent Belleği ve Araştırma Kütüphanesini de bünyesinde barındıracak. Oluşturulan kompleks sosyal, kültürel, sanatsal tüm aktiviteler için, hanımlar, gençler ve çocuklar için önemli bir yer olacak. 365 gün kullanılan bir mekân olacak. En kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğimiz bu güzel projenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›