“Tamamıyla çözüme kavuşmuş olacak”

DSİ 23. Bölge Müdürü Yasin Devrim ile birlikte Bartın Irmağında ıslah projesinin gerçekleşeceği alanlarla beraber sanayi esnafları ve arazi sahibi vatandaşların gündemindeki Taşkın Sel Sınırı Çizgisi içinde kalan bölgelerde incelemelerde bulunan AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Irmak Islah Projesi’nin birkaç ay içinde ihale edileceğini belirtirken ihalenin hemen ardından Bartın’daki taşkın sel sınırı konusunun da tamamıyla çözüme kavuşmuş olacağını söyledi.
Bu haber 2022-11-21 15:58:19 eklenmiş ve 294 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Irmağı’nda inceleme yaptılar

 

Erkan Hızoğlu

 

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı beraberinde DSİ 23. Bölge Müdürü Yasin Devrim ile Bartın Irmağında ıslah projesinin gerçekleşeceği alanlarla beraber sanayi esnafları ve arazi sahibi vatandaşların gündemindeki Taşkın Sel Sınırı Çizgisi içinde kalan bölgelerde incelemelerde bulundu.

 

İl Başkanı Kalaycı incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, “Bartın Irmak Islah Projesi ile ilgili bilgi aldık. Ayrıca Taşkın Sel Sınırı konusuyla da ilgili problemlerimiz var. Sanayi esnaflarımız, sanayi sitesindeki iş yeri sahipleri başta olmak üzere çok kişi mağduriyet yaşıyor. Yaşanan bu problemlerinde ortadan kalkması için DSİ Bölge Müdürümüz Yasin Devrim’le birlikte incelemelerde bulunduk. Irmak Islah Projesi birkaç ay içinde ihale edilecek. İhalenin hemen ardından Bartın’daki taşkın sel sınırı konusu da tamamıyla çözüme kavuşmuş olacak.” dedi.

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›