Halk Dansları ve Zumba Kursuna ziyaret

Önümüzdeki aylarda açılışı gerçekleştirilecek olan Bartın Belediyesi Kültür Merkezi'nde çalışmalarını sürdüren Halk Dansları Topluluğu ve Zumba Kursunu ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Kültürel ve sanatsal hayatın zenginleştirilmesine yönelik çalışmalarımızla da halkımıza en güzel hizmetleri sunuyoruz” dedi.
Bu haber 2022-11-22 15:53:01 eklenmiş ve 351 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Önümüzdeki aylarda açılışı gerçekleştirilecek olan Bartın Belediyesi Kültür Merkezi'nde çalışmalarını sürdüren Halk Dansları Topluluğu ve Zumba Kursunu Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık ve Ar-Ge Başkanı Aykut Oktay Ulu ile birlikte ziyaret etti.

 

Başkan Akın, ziyaretinde kursta eğitim gören kursiyerlerle sohbet edip, taleplerini dinledi.

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Cemal Akın, “Bartın Belediyesi olarak kültürel, sosyal ve sportif anlamda yapmış olduğumuz birçok çalışma ile halkımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Yeni yapmış olduğumuz Bartın Belediyesi Kültür Merkezi’nde çok daha iyi şartlar altında çalışmalarını sürdüren Halk Dansları Topluluğumuzu ve Zumba Kursunda eğitim alan kursiyerlerimizi ziyaret ederek, sohbet ettik. Kültürel ve sanatsal hayatın zenginleştirilmesine yönelik çalışmalarımızla da halkımıza en güzel hizmetleri sunuyoruz. Yöresel halk danslarını yaşatmak ve bu önemli mirası gelecek nesillere aktarmak amacıyla oluşturduğumuz Halk Dansları Topluluğumuz ve Zumba kursiyerlerimiz çalışmalarına devam ediyorlar. Bu kurslara emek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›