“Halkımızın önerilerine her zaman kulak veriyoruz”

Makamında çok sayıda vatandaşı ağırlayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, talepleri dinleyerek çözüm üretmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirtirken “Bartın’ı birlikte güzelleştirmek için değerli halkımızın önerilerine her zaman kulak veriyoruz. Onların talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz” dedi.
Bu haber 2022-11-16 16:12:53 eklenmiş ve 386 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, makamında çok sayıda vatandaşı ağırlayarak sohbet etti.

Talep ve önerileri dinleyen Akın’ı Kağıthane İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin Gülşen ve Türk Kamu Sen İl Temsilcisi Sezai Hangişi, Milliyetçi Hareket Partisi Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bartın İl Başkanı Duran Iğıl ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mücahit Demir, Ahmet Kepez, Ecem Aydın, Nilgün Aydın, Yezadan Kosalak, Birol Yurtbay, Hatice Yurtbay, Ali Albayrak, Adnan Alagöz, Nurgül Albayrak, Muharrem Olgun, Özalp Gökalp, Bayram Özbay, Ertan Özbay, Semiha Güney ve Ahmet Ramis Yatgın ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

Ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Başkan Akın, “Belediyemize gelerek bizleri ziyaret eden misafirlerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duymaktayız. Misafirlerimizin taleplerini dinleyerek çözüm üretmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bartın’ı birlikte güzelleştirmek için değerli halkımızın önerilerine her zaman kulak veriyoruz. Onların talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›