Memleket Partisi yeni Merkez İlçe Başkanı Özge Öztekin oldu

Memleket Partisi’nde görev dağılımları tamamlandı. Mustafa Çelik’in istifasının ardından Hacı Gölbucaklı’nın İl Başkanlığı’na getirilmesiyle boşalan Merkez İlçe Başkanlığı görevine İl Başkan Yardımcısı Sekreteri Özge Öztekin getirildi.
Bu haber 2022-11-15 15:53:40 eklenmiş ve 266 kez görüntülenmiştir.

 

 

Kübra Nur AK

 

Memleket Partisi İl Başkanı Hacı Gölbucaklı, beraberindeki parti yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek kameralar karşına geçerken yeni Merkez İlçe Başkanı’nı açıkladı.

 

Açıklamasının başında geçtiğimiz Pazar günü İstanbul’un en işlek bölgelerinden Taksim’in İstiklal Caddesi’nde yaşanan hain saldırıyı kınayan Gölbucaklı, taziye dileklerini iletti.

 

Bartın’da 10 Kasım günü akşamı Cumhuriyet Meydanı’nda saygı nöbeti tutan askerlere yönelik taşlı saldırıya da tepki gösteren Memleket Partisi Bartın İl Başkanı Gölbucaklı, “Taksim’de meydana gelen terör saldırısını kınıyorum. Ve sadece vefat eden 6 kişi, yaralanan 80-90 vatandaşımıza ve Türkiye Cumhuriyetine karşı bir haince terör saldırısıdır. Bunu tekrar söylüyoruz. Kınıyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine sabırlar diliyoruz. Yaralanan arkadaşlarımıza vatandaşlarımıza da şifalar diliyoruz. Artık bu tür patlamalar bir daha olmasın. Türkiye de şu kadar terörist kaldı, bu kadar terörist kaldı diye söyleniyor ama yurt dışından mutlaka girişler oluyor. Bunun bir şekilde artık kontrol altına alınması gerekir. Maalesef en büyük korkumuz, vatandaşın da korkusu bu patlamaların 2015 gibi olmaması temenni ediliyor. Bunu tekrar tekrar şiddetle kınıyoruz. Bu saldırıyı da sosyal medyadan paylaşan bazı siyasilerimiz var bunlar bu kınamayı yapıyorlar ama terör saldırısı olarak nitelendirmiyorlar. Ben burada kendilerini uyarmak istiyorum. Maksatlı mıdır, değil midir bilmiyorum ama bu bir terör saldırısıdır. Hain diyerek bunun kınaması yapılmaz. Kesin ve kesin terör saldırısıdır.10 Kasım’da çelenklerimizi sunduk. Askerlerimiz akşam saygı nöbetindeyken askerlerimize taş atılmış. Bu tür saldırılar neden oluyor? Türkiye’de insanlar ayrıştırıldığı için oluyor. Bu tür saldırıları kınıyoruz” dedi.

 

 

Merkez İlçe Başkanlığı’na Özge Öztekin seçildi

 

 

Partideki görev değişiklikleri ile ilgili değerlendirmede bulunarak yeni Merkez İlçe Başkanını açıklayan Gölbucaklı, “Bir yönetim değişikliği oldu. Merkez ilçe başkanlığından ayrılıp il Başkanlığı’na geçmem gerekti. Bu sebeple Merkez İlçe Başkanımızın da değişmesi gerekiyor. Boş olan Merkez İlçe Başkanlığı’nı bir arkadaşımız devralacaktı. Onun için bir aradayız. Boşalan İl Başkanlığına beni uygun gördüler. Biz de görevi devraldık devam ediyoruz. Bizler de Merkez İlçe Yönetimi olarak toplandık. Onlar da kendi aralarında bir seçim yaptılar, Merkez İlçe Başkanlığı görevine İl Yönetiminde İl Başkan Yardımcısı Sekreteri olan Özge Öztekin’i uygun gördüler ve oy birliği ile seçtiler” diye konuştu.

 

 

Öztekin: “Bu bir nöbet değişikliğidir”

 

 

Yönetim Kurulu Üyelerinin oylarıyla Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen Özge Öztekin de bir teşekkür konuşması yaparak şunları söyledi:

 

“Memleket Partisi, Bartın Merkez İlçe Başkanlığı görevini bana layık gören tüm partililerimize ve dostlarımıza çok teşekkür ederim. İl Başkanımız Sayın Hacı Gölbucaklı’nın, Merkez İlçe Başkanlığından ayrılmasından sonra boşalan Merkez İlçe Başkanlığı için, Merkez İlçe Yönetimi toplanarak yönetim içinde yaptığı seçim sonucunda bu göreve beni layık görmüş ve oy birliği ile seçerek Merkez İlçe Başkanı olarak seçmişlerdir. Bu sebeple yönetim kuruluna da çok teşekkür ederim.

 

Bu bir nöbet değişikliğidir. Bu bayrak yarışında benim olmam veya bir başkasının olması da bizleri çalışma şevkinden alıkoyamayacaktır. Bu bayrağı şimdilik ben teslim aldım ve bu görevimi tüm gayretimle ve layıkıyla yerine getireceğimden de hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Partimizin her üyesi de bu bayrağı taşıyacak kapasitededir.

 

İlerleyen günlerde yönetimlerimizi topladıktan sonra, ayrılan arkadaşlarımızın yerini de doldurmak için yeni bir yapılanmaya gidebiliriz. Bu konuda da değerli halkımızı ve sizleri bilgilendireceğimden emin olun. Bu vesile ile beni buraya layık gören tüm üyelerimize ve yönetim kurulana sizlerin de huzurunda bir kez daha teşekkür eder, saygılar sunarım.”

 

 

ETİKETLER : Bartın Memleket Partisi
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›