Resim Sanat Atölyesi çalışmalarını sürdürüyor

Bartın Belediyesi’nin Resim Sanat Atölyesi’ne katılarak yağlı boya, sulu boya, akrilik, kolaj gibi çok sayıda yöntemlerle birbirinden değerli sanat eserlerini tuvale yansıtan 75 kursiyer, Eğitmen Aysun Eskin nezdinde, 15 ayrı grup halinde çalışmalarını sürdürüyor.
Bu haber 2022-11-14 12:48:35 eklenmiş ve 155 kez görüntülenmiştir.

 

Açıldığı günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan Bartın Belediyesi Resim Sanat Atölyesi çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Yalı Yaşam Merkezi’nde bulunan Sanat Atölyelerinde çalışmalarını sürdüren Bartın Belediyesi Resim Sanat Atölyesi’nde 75 sanatsever eğitim alıyor.

 

 

Eğitmenliğini Aysun Eskin’in yaptığı kurslarda kursiyerler yağlı boya, sulu boya, akrilik, kolaj gibi çok sayıda yöntemlerle resim çizme teknikleri hakkında bilgiler alıyor.

 

 

Resim Sanat Atölyesi’nde kursiyerler tarafından üretilen sanat eserleri önemli gün ve haftalarda açılan sergilerle sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

 

 

“Desteğimiz her daim devam edecek”

 

 

Devam eden sanatsal çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Resmin tarihi insanlık tarihi kadar eskidir. Hem sanat açısından hem de kültür açısından yıllardan beri gelen bir önemi vardır. Duygu ve düşünceleri renk, ton ve çizgiyle çeşitli yüzeyler üzerine boyayla ifade etme sanatıdır resim. Bartın Belediyesi olarak bizler de kurmuş olduğumuz Bartın Belediyesi Resim Sanat Atölyemizde vatandaşlarımıza bu alanda hizmet veriyoruz. Bartın Belediyesi Resim Sanat Atölyemiz, 7’den 70’e her yaş gurubundan vatandaşlarımızın katılımıyla sanat eserleri üretmeye devam ediyor. Resim kurslarımıza katılarak yağlı boya, sulu boya, akrilik, kolaj gibi çok sayıda yöntemlerle birbirinden değerli sanat eserlerini tuvale yansıtan 75 kursiyerimiz, Eğitmen Aysun Eskin nezdinde, 15 ayrı grup halinde çalışmalarını sürdürüyor. Atölyemizde üretilen sanat eserleri, önemli gün haftalarda ayrıca yılsonu etkinliği olarak açılan sergilerle sanatsever halkımızın izlenimine sunuluyor. Sanata ve sanatçıya olan saygımızla, desteğimiz her daim devam edecek” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›