Başkan Akın ev ziyaretleri ile talepleri dinliyor

Ev ziyaretlerine devam eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hem belediye çalışmalarını anlattı hem de vatandaşların isteklerini dinledi.
Bu haber 2022-11-11 15:44:09 eklenmiş ve 36 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, gerçekleştirmiş olduğu ev ziyaretleri ile talepleri ve önerileri dinliyor.

 

 

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Cemal Akın, gerçekleştirmiş olduğu çeşitli ziyaretlerle talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor.

 

 

Esnaf, kurum ve kuruluş ziyaretlerinin yanı sıra mahalle ve ev ziyaretlerinde bulunan Akın, talepleri ve önerileri birinci ağızdan dinliyor. 

 

 

Son olarak Çaydüzü Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulunan Akın, hem belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi, hem de vatandaşların isteklerini dinledi.

 

 

Başkan Cemal Akın, sorunları çözmek için çalıştıklarını belirterek, istek, talep ve önerilerin birinci ağızdan dinlenilerek, tüm konulara imkanlar çerçevesinde en uygun çözümleri bulmaya çalışacaklarını söyledi.

 

 

Akın açıklamasında, “Göreve geldiğimiz 2009 yılından itibaren her zaman halkımızın yanında olduk. Gerçekleştirmiş olduğumuz çeşitli ziyaretlerle vatandaşlarımızın düşüncelerini dinleyip, çalışmalarımıza yön verdik. Bu sayede şehrimize çok önemli hizmetlerde bulunduk. Aynı anlayış içinde çalışmaya devam ediyoruz. Tek gayemiz şehrimize katkı sunmak. Bizleri ağırlayan değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›