“Görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum”

geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrede yeniden oda başkanı olarak seçilen Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Sefai Çalıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Keramettin Şenkal, Egemen Kemik, İlker Yıldırım, Salim Cem Yıldız, Necati Sandıkçı, Hasan Ufuk ve Genel Sekreter Ahmet İncekara’yı makamında ağırlayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, görevlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Bu haber 2022-11-10 15:46:25 eklenmiş ve 50 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrede yeniden oda başkanı olarak seçilen Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Sefai Çalıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Keramettin Şenkal, Egemen Kemik, İlker Yıldırım, Salim Cem Yıldız, Necati Sandıkçı, Hasan Ufuk ve Genel Sekreter Ahmet İncekara’yı makamında ağırladı.

 

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, nazik ziyaretleri için Bartın TSO heyetine teşekkür ederek, görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

 

Ziyaretle ilgili açıklamasında Akın, “Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrede yeniden oda başkanı olarak seçilen Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Sefai Çalıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri belediyemizi ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, değerli başkanımıza ve yönetimi kurulu üyelerine görevlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›