Emniyet Müdürü Korkmaz’dan gençlere ziyaret

Bartın İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğümüz ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen “Emanetiniz Bizimle Güvende” isimli ÇOGEP projesi kapsamındaki kurslara katılan gençlerle bir araya geldi.
Bu haber 2022-11-08 13:52:32 eklenmiş ve 508 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün koordinesinde yürütülen “Emanetiniz Bizimle Güvende” isimli ÇOGEP projesi kapsamında kurs, eğitim ve diğer sosyal etkinlikler tek tek hayata geçiriliyor.

Bartın İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, proje kapsamında 24 Ekim’de başlayan 20 çocuk ve gence yönelik olarak haftada 4 gün ve günde 2 saat olmak üzere 48 gün boyunca toplam 96 saat sürecek olan Filografi Kursunu, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Şakir Engin Korkmaz ziyaret etti.

Ardından da 17 Ekim tarihinde başlayan haftada 5 gün ve günde 8 saat olacak şekilde toplam 18 gün sürecek ve eğitimi başarıyla tamamlayan gençlerin İŞKUR ile yapılacak protokol aracılığıyla işe yerleştirileceği “Giyim Üretiminde Temel İşlemler” isimli meslek edindirme kursunu ziyaret eden Korkmaz, gençlerle bir araya geldi.

Kursiyerlerle bir süre sohbet eden İl Emniyet Müdürü Korkmaz, emeği geçenlere ise teşekkür etti. (Haber Merkezi)

 

 

ETİKETLER : Bartın ÇOGEP Bartın Emniyet Müdürlüğü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›