Başkan Akın, madencileri ve ailelerini yalnız bırakmıyor

Amasra ilçesinde yer alan Türkiye Taş Kömürleri Kurumu (TTK)’ya ait maden ocağında meydana gelen patlamada yaralanan madencileri ve ailelerini ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, madencileri ve ailelerini yalnız bırakmayarak her fırsatta yanlarında olmaya çalıştıklarını dile getirdi.
Bu haber 2022-11-08 13:34:02 eklenmiş ve 189 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Amasra ilçesinde yer alan Türkiye Taş Kömürleri Kurumu (TTK)’ya ait maden ocağında meydana gelen patlamada yaralanan madencileri ve ailelerini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletiyor.

 

Başkan Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu ve İl Disiplin Kurulu Başkanı Aynur Yıldırım ile birlikte ilk olarak meydana gelen patlamada yaralanan ve Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’nde gördüğü 20 günlük tedavisinin ardından taburcu olan madenci İbrahim Çeliktaş’ı Eskiemirler Köyü’ndeki evinde ziyaret etti.

 

Geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Akın, hayatını kaybeden madencilere de Allah’tan rahmet diledi.

 

Azat Ali bebeği ziyaret etti

 

Eskiemirler Köyü’ndeki ziyaretinin ardından Başkan Akın, maden şehidi Ali Doğru’nun dünyaya gelen oğlu Azat Ali’yi Fırınlı Köyü’ndeki evine görmeye gitti.

 

Aileye başsağlığı dileklerini ileten Başkan Akın, dünyaya gelen Azat Ali bebeğe de sağlıklı bir ömür diledi.

 

Ziyaretle ilgili açıklamasında Akın, “Amasra’daki maden kazasında hayatını kaybeden maden şehidimiz Ali Doğru’nun dünyaya gelen oğlu Azat Ali’yi Fırınlı Köyü’ndeki evine görmeye gittik. Şehidimizin eşi Yasemin Hanımefendi’ye evlatları Tuana Berfin ve Buğlem Beril ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum. Yüce rabbim evlatlarımızın bahtlarını açık eylesin inşallah” dedi.

 

Taburcu edilen madenciye geçmiş olsun dileklerini iletti

 

Ziyaret programı kapsamında son olarak Akın, patlamada yaralanan ve tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan madenci Tanju Korkmaz’ı Esentepe Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti.

 

Madencinin ailesiyle sohbet eden Başkan Akın, madenci Tanju Korkmaz’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

“Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın”

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın, “Maden Şehitlerimizi dualarla anıyoruz. Maden ocağında yaşanan olayda hayatını kaybeden Maden Şehitlerimizin ailelerini ziyaret ederek başsağlığı diledik. Rabbim mekanını cennet eylesin. Başımız sağ olsun. Bu ziyaretlerimizin yanı sıra kazadan yaralı kurtulan ve tedavilerinin ardından taburcu olan kardeşlerimizi de ziyaret ediyoruz. Tedavi gören tüm kardeşlerimize Allah’tan acil şifalar diliyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Amasra madenciler
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›