Maden şehitleri dualarla anıldı

Geçtiğimiz haftalarda Amasra’da yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden madenciler için düzenlenen Mevlit programına katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Ailelerine ve yakınlarına sabırlar versin. Yaralı kardeşlerimize de şifalar diliyorum” dedi.
Bu haber 2022-11-08 13:32:56 eklenmiş ve 100 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, geçtiğimiz haftalarda Amasra’da yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden madenciler için düzenlenen Mevlit programına katıldı.

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesesine ait maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden maden şehitlerimiz için düzenlenen Mevlit programına Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanım Ercüment Özçelik, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sefai Çalıkoğlu ile birlikte katıldık. Okunan Kur’an’ı Kerim’in ve yapılan duaların kabul olmasını diliyorum. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Ailelerine ve yakınlarına sabırlar versin. Yaralı kardeşlerimize de şifalar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Amasra
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›