“2023 seçimlerinden de zaferle ayrılacağımızdan şüphemiz yok”

Köy ziyaretleri kapsamında Celilbeyoğlu köyünde bulunan vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, bütün köyleri daha yaşanabilir kılmanın gayreti içerisinde olduklarını belirtirken “AK Parti iktidarında milletimizin kaynakları milletimize her zaman hizmet olarak geri döner. Bunu milletimiz de gayet iyi biliyor. Bu yüzdendir ki 2023 seçimlerinde de halkımız oyunu AK Parti’den yana, Cumhur İttifakından yana, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanacaktır. Biz milletimizin ferasetine güveniyoruz. Kazanımlarımızın devam etmesi için, ülkemizin daha da ileriye gitmesi için 2023 seçimlerinden de zaferle ayrılacağımızdan şüphemiz yoktur” dedi.
Bu haber 2022-11-08 13:14:28 eklenmiş ve 380 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Başkan Yardımcıları Fatih Akdemir ile Fahrettin Özkaya ve İl Genel Meclisi Üyesi Giray Gülsoy ile birlikte Celilbeyoğlu köyünde bulunan vatandaşları ziyaret ederek, sohbette bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Başkan Kalaycı, “Celilbeyoğlu köyümüz Bartın’ımızın en güzel köylerinden bir tanesi. Yaptığımız yatırımlarla da hem Celilbeyoğlu köyümüzü, hem de diğer bütün köylerimizi daha yaşanabilir kılmanın gayretindeyiz. Kaderine terk edilmiş köylerimiz AK Parti iktidarı döneminde yaşanabilir hale geldi. İçme suyu sorunlarını çözen yine AK Partimiz. Sosyal ihtiyaçları gideren yine AK Partimiz. Her alandaki icraatlarımızla 2002’den bu yana iktidardayız. Yıllardır ihmal edilen köylerimiz, iktidarımız döneminde daha yaşanılabilir hale geldi ve köylerdeki hayat kalitesini arttırdık. İhtiyaçların yanında spor alanlarıyla, sosyal donatılarla köylerimizin çehresini değiştiriyoruz. Yapılamayanları yapılır hale getiren, olmaz denilenleri olur hale getiren bir partiyiz. Çünkü biz millet sevdalısıyız. Milletimizin hizmetkarıyız. 2002’ye kadar milletin kaynaklarını millete harcamayanların, ülkeyi iflastan iflasa sürükleyenlerin anlayacağı bir şey değildir bu. Bunları anlamak için yapmak için derdinizin insanımız olması lazım. Bizim derdimiz insanımızın geleceği, devletimizin selametidir. Bu yüzdendir ki, 100 yıllık Cumhuriyet tarihimizin toplam yatırımından fazlasını son 20 yıla sığdırdık. Yapmaya da devam ediyoruz” dedi.

“Yürüyecek daha çok yolumuz var”

‘Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var. Aşkımız, sevdamız, yârimiz, yarınımız vatanımız var” diyen Başkan Kalaycı, “Bizi yolumuzdan döndürmek isteyenler olacaktır. Bizi karalamak isteyen, yapılan hizmetleri küçümsemeye çalışanlar daima olacaktır. Ama biz onlara bakmayacağız. Bizim boş işlerle kaybedecek enerjimiz yok. Bizim tüm enerjimizi vatanımıza, milletimize harcama yükümlülüğümüz var. Bize verilen oyların hakkını vermek, milletimizin yolunu aydınlatma görevimiz var. Ne konuşurlarsa konuşsunlar. Ne tür ittifaklara girişirlerse girişsinler başaramayacaklar. Ülkemizin kazanımlarını yok edemeyecekler. Onlarda bunun farkında. Çünkü biz de görüş ayrılığı yok. Biz de anlaşmazlık yok. Biz de gizli saklı yok. Daha aday konusunda anlaşamayanların, gizli ittifaklardan medet umanların ülkemizin hedeflerini anlamalarını beklemiyoruz. Tek gayeleri koltuk sevdası olan, bu uğurda davasını satanlara milletimiz gereken cevabı 20 yıldır olduğu gibi 2023 yılında da verecektir. Bundan hiç şüphemiz yoktur. SİHA’lara, Mavi Vatana, Azerbaycanlı kardeşlerimizin devalarına, 4 gün önce açılışını yaptığımız yerli ve milli otomobilimize, Ayasofya’nın cami olmasına karşı çıkanlara milletimiz prim vermedi, vermeyecektir” diye konuştu.

“Milletimiz her zaman gerçeklerin farkında”

AK Parti’nin iktidarı devraldığı yıllarda ekonomik krizlerin ardı arkasının kesilmediğini, ülkede yatırımların durduğunu, temel hak ve özgürlüklerin kısıtlandığını da hatırlatan Başkan Kalaycı, şunları söyledi:

“Başörtüsü ile üniversiteye gitmek isteyen kız öğrencilerimizin yaka paça okulların kapısından çevrildiğini unutmadık. Hastanelerde kuyruklar, 1 yıl sonrasına verilen ameliyat günleri, bıçak paraları, kapısına kilit vurulan fabrikalar, tüm bunlar AK Parti’nin iktidara gelmesi ile sona erdi. Ülkemizin her köşesi yatırımlarla gelişti, ekonomimiz 20 yıl öncesine  göre 6 kat arttı. Türkiye’nin ilerlemesini kalkınmasını istemeyen, dünyada haklının ve mazlumun sesi olmasını istemeyen içte ve dıştaki şer güçler Türkiye’nin AK Parti ile olan kutlu yürüyüşünün önünü kesmek için çok uğraştı. Ama milletimiz bu oyunların hepsini bozdu. Bu yatırımlara teşekkür edemeyenler ‘betona yatırım’ gibi saçma bir söylem geliştirmeye çalıştı. 29 Haziran’da 1998 yılından fazla yağış aldık. Kirazlıköprü, Kozcağız ve Kışla Barajları sayesinde büyük bir felaketten kurtulduk. Baraj yatırımları betona yatırım mı? Amasra’ya Yolcu Limanını yaptık ve 4 bin turist kruvaziyerle Amasra ilçemize geldi. Deniz turizminin önünü açtık. Liman betona yatırım mı? 2002’de boş halde bekleyen Organize Sanayi Bölgesi ulaşıma yapılan yatırımlar sayesinde doldu. Yatırımcımız boş yer bulamıyor. Ulaşımın rahatlaması sayesinde sanayicinin yatırım yapmak istediği iller arasındayız. Ulaşımı rahatlatmak betona yatırım mı? 2002’den önce krizlerle, iflaslarla boğuşan, IMF kapılarında dolaşan bir ülkemiz vardı. Siz bu yatırımları da yapmadınız. Vergiler nereye gitti, kaynaklar nereye gitti? Neden bu yatırımları siz yapmadınız diye sormazlar mı? Fabrika sayımız 6-7 katına çıktı. 2002’de 30 milyar dolar ihracatımız 300 milyar dolar seviyelerine ulaştı. Bunlar açılan fabrikalarla, üretilen ürünlerle oluyor. Karalamanın aksine rakamlar gerçekleri gösteriyor. Bu nedenledir ki insanımız da gerçekleri biliyor. AK Parti iktidarında milletimizin kaynakları milletimize her zaman hizmet olarak geri döner. Bunu milletimiz de gayet iyi biliyor. Bu yüzdendir ki 2023 seçimlerinde de halkımız oyunu AK Parti’den yana, Cumhur İttifakından yana, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanacaktır. Biz milletimizin ferasetine güveniyoruz. Kazanımlarımızın devam etmesi için, ülkemizin daha da ileriye gitmesi için 2023 seçimlerinden de zaferle ayrılacağımızdan şüphemiz yoktur.”

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›