Almanya’dan taziye mektubu

Almanya’dan taziye mektubu alan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Acımızı paylaşan tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Bu haber 2022-11-08 13:13:32 eklenmiş ve 73 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Almanya’dan taziye mektubu aldı.

 

Başkan Akın, Bartın ile kardeş şehir olan Almanya’nın Lünen Şehri Belediye Başkanı’ndan, Amasra’da yaşanan maden kazasıyla ilgili taziye mektubu aldı.

 

Başkan Akın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kardeş Şehrimiz Almanya Lünen Belediye Başkanı Sayın Jürgen Kleine- Frauns, 14 Ekim'de meydana gelen 42 madenci kardeşimizin şehit olduğu maden kazasıyla ilgili taziye mektubu gönderdi.

 

Mektubunda, ‘Sayın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın’ın Amasra İlçesinde 14 Ekim 2022 Cuma günü meydana gelen maden faciasında 41 madenci hayatını kaybetmiş, çok sayıda işçi yaralanmıştır. Kardeş Şehir Lünen olarak, bu elim olaydan dolayı derin bir üzüntü duyuyoruz. Lünen halkı adına, bu faciada hayatını kaybedenlerin ailelerine ve kardeş şehrimiz Bartın’a en içten taziyelerimi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Dualarımız hayatını kaybedenlerin aileleriyle, onların acılarını yürekten paylaşıyoruz. Kalbi selamlarımla’ diyerek taziyelerini iletti. Sayın Jürgen Kleine- Frauns’a mektubu için teşekkür ediyor, acımızı paylaşan tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Almanya Lünen kardeş şehir
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›