Paket Atık Su Terfi Merkezi inşa ediliyor

Karaçay Mahallesi 598.Sokak’a Paket Atık Su Terfi Merkezi inşa eden Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.
Bu haber 2022-11-07 09:42:46 eklenmiş ve 118 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından Karaçay Mahallesi 598.Sokak’a Paket Atık Su Terfi Merkezi inşa ediliyor.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Kenti sağlıklı çevre ile buluşturan belediyecilik anlayışımızla hizmetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda da Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüz tarafından Karaçay Mahallesi 598.Sokak’a Paket Atık Su Terfi Merkezi inşası için çalışmalara başladık. Burası Dallıca’da bulunan Bartın Atık Su Arıtma Tesisimizin toplama merkezlerinden biri olacak. Bu merkezimiz inşa edilen 9.terfi merkezi olarak hizmet verecek. Çalışmalar tamamlandığında bu bölgedeki atık sular bu terfi merkezinde toplanarak, ana hatta gönderilecek. Şimdiden mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Buradaki çalışmalarımızın ardından önümüzdeki günlerde de Bubabi Sokak’a bir terfi merkezi inşa edeceğiz. Plan program dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Görev alan tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›