Gebiç’ten 2. Olağan Büyük Kongre’ye davet

Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanlığı 6 Kasım Pazar günü (yarın) yapılacak Olağan Büyük Kongre öncesinde il binasında basın mensupları ile bir araya geldi. Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Ziver Gebiç, Ankara’da büyük kongreyi yapacaklarını belirterek herkesi genel kurula davet etti.
Bu haber 2022-11-07 09:26:22 eklenmiş ve 220 kez görüntülenmiştir.

 

Yeniden Refah Partisi, seçim startını verecek

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanlığı, 6 Kasım Pazar günü (yarın) Ankara Arena Spor Salonunda yapılacak olan 2. Olağan Büyük Kongresi öncesinde il binasında basın mensupları ile bir araya geldi.

 

 

Toplantıya İl Başkanı Ziver Gebiç, Merkez İlçe Başkanı Yasin Kalem, İl Teşkilat Başkanı Ramazan Günaydın ve teşkilat mensupları katıldı.

 

 

Milli Görüş’ün tek temsilcisi olarak gerçekleştirecekleri 2. Olağan Büyük Kongrede 60 binin üzerinde katılımla yeni bir rekora imza atacaklarına inançlarının tam olduğunu belirten Gebiç, Bartın Teşkilatı olarak 5 otobüs ve özel araçlarla yaklaşık 300 kişi ile tarihi güneşahitlik etmek için orada olacaklarını söyledi.

 

 

Bartın Teşkilatı da Ankara’da olacak

 

 

“Yeniden Refah ve Yeniden Erbakan” mottosuyla gerçekleştirilecek olan kongre ile beraber 2023 yılında seçimlerin startını vermiş olacaklarını belirten Gebiç, kongre ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

 

 

“Yeniden Refah Yeniden Erbakan’ mottosuyla gerçekleştireceğimiz kongremizde bin 225 kayıtlı delegemiz, partimizi 2023’teki kritik seçimlere taşıyacak parti yönetimini belirleyecek. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın tek aday olarak gireceği kongrede, 50 üyeli Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyelikleri için seçim yapılacak.

 

 

17 Kasım 2019 yılında yine Ankara Arena’da yapılan partimizin ilk olağan büyük kongresi 45 bin partilinin katılımıyla Türk siyaset tarihinin en kalabalık kongrelerinden biri olmuştu. Milli Görüş’ün tek temsilcisi olarak Pazar günü saat 10.00’da gerçekleştireceğimiz 2. Olağan Büyük Kongremizde 60 binin üzerinde katılımla yeni bir rekora imza atacağımıza inancımız tamdır. Bartın Teşkilatı olarak da 5 otobüs ve özel araçlarla yaklaşık 300 kişi ile tarihi güne şahitlik etmek için orada olacağız.

 

 

Ayrıca Büyük Kongremize yurtdışından pek çok parti temsilcisi, Sivil Toplum Örgütü temsilcisi ve siyaset adamının yanında yurt içinde de çok sayıda da yabancı misyon şefleri ve büyükelçiler katılacak.

 

 

“Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi oldu” 

 

 

Partimiz kuruluşundan bu yana 4 sene gibi kısa bir sürede milletimizin gönlüne girmeyi başardı. Yine çok kısa zamanda 300 bin resmi üye sayısıyla Meclis’te sandalyesi bulunan bazı partileri de aşarak Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi oldu.

 

 

Bugün Yeniden Refah Partisi olarak 81 il ve 900’den fazla ilçede teşkilatlanarak, 100 bine yakın sandık müşahidiyle seçime iddialı girmenin heyecanını yaşıyoruz.

 

 

“2023 yılında seçimlerin startını vermiş olacağız”

 

 

Pazar günü Ankara’nın en büyük spor salonunda ‘Yeniden Refah ve Yeniden Erbakan’ mottosuyla gerçekleştireceğimiz 2. Olağan Büyük Kongremiz ile beraber 2023 yılında seçimlerin startını vermiş olacağız.

 

 

Kemerköprü Meydanı’ndan otobüsler kaldırılacak

 

 

Son olarak bu tarihi güne şahit olmak, bu büyük heyecanı bizimle birlikte yaşamak, aziz milletimizi tüm maddi ve manevi sıkıntılarından kurtarmak için, dünya genelindeki tüm mazlum ve ezilenlere ümit olmak için, Milli Görüş’ü hakkıyla temsil etmek ve ikinci 40 yılda hedeflerimize ulaşmak için bizimle birlikte olmak isteyen tüm hemşerilerimizi bize katılmaya davet ediyoruz. Yeniden Refah Partimizin 2. Olağan Büyük Kongresini 6 Kasım Pazar günü saat 09:00’da Ankara (Arena) Spor Salonu’nda gerçekleştiriyoruz. Aziz milletimizi ve Bartınlı hemşerilerimizi bu tarihi güne şahit olmaya davet ediyoruz. 6 Kasım 2022 gece saat 01:00’de Kemerköprü Meydanından ücretsiz otobüsler kaldırılacaktır.”

ETİKETLER : Yeniden Refah Partisi Ziver Gebiç
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›