Başkan Akın, çalışmalarla ilgili bilgi verdi

Beraberindeki heyetle birlikte Bartın kent merkezindeki esnafları ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Bu haber 2022-11-07 09:22:28 eklenmiş ve 69 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Ufuk Kasap ile Bartın kent merkezindeki esnafları ziyaret ederek, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

 

 

Ziyaretler sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Akın, misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür etti.

 

 

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Akın, “Esnaflarımızı ziyaret ederek, talep ve önerileri dinlemeye devam ediyoruz. Kent merkezindeki esnaf dostlarımızla sohbet ederek, yapmış olduğumuz çalışmalar hakkında bilgiler verdim. Bu ziyaretlerde esnaflarımızın ve halkımızın derdini dinliyor, bizlerden olan talep ve beklentilerine kulak veriyoruz. Belediye olarak amacımız halkımıza hak ettiği güzel hizmetleri sunabilmek. Bunun için de halkımızla istişareler yaparak çalışmalarımıza yön veriyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›