“Halkımız için her zaman en iyi olanı yapmaya devam”

Haftalık Değerlendirme Toplantılarına devam ederek birim müdürleriyle istişarede bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Üretken Belediyecilik anlayışımızla halkımız için her zaman en iyi olanı yaparak titizlikle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2022-11-03 14:12:33 eklenmiş ve 169 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediye Başkan Yardımcıları Necmi Balık, Erol Demirkoparanoğlu, Emre Önder, Hasan Arınan ve daire müdürlerinin katılımı ile Haftalık Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

 

 

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın, “Belediye Başkan Yardımcılarım, Ar-Ge Birimi ve Daire Müdürlerimiz ile birlikte olağan toplantımızı gerçekleştirdik. Kentimiz genelinde halkımıza daha kaliteli hizmetleri ortaya koyabilmek için, belediye olarak yürütmüş olduğumuz çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunarak yapılan işlerimizi kontrol ettik. Üretken Belediyecilik anlayışımızla halkımız için her zaman en iyi olanı yaparak titizlikle çalışmaya devam edeceğiz. Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›