AK Parti İl Başkanı Kalaycı’ya vatandaşlardan yoğun ilgi!

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, teşkilat mensupları ile birlikte kent merkezinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu.
Bu haber 2022-11-02 10:27:45 eklenmiş ve 390 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Ziyaretlerinde esnafların ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Kalaycı, talep ve önerilerini dinledi, çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

 

 

Ziyaretlerde karşılaştıkları yoğun ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Başkan Kalaycı, vatandaşlardan aldıkları desteklerle Bartın’a çok daha fazla eser kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.

 

 

Kalaycı, “Vatandaşlarımızın gülen yüzünden, alakalarından ve desteklerinden aldığımız enerji gücümüze güç katıyor. 2002’den bu yana milletimiz için, ülkemiz için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Eser üstüne eser inşa ediyoruz. Milletimiz de hizmetlerin farkında ve her seçimde hizmetten, icraattan yana oyunu kullandı. İnşallah kullanmaya da devam edecek. Ziyaretlerimizde de bunun olacağını görüyoruz. Çünkü esnafımızdan, çiftçimize, işçimizden, emeklimize herkes çalışanın, taş üstüne taş koyanın farkında. Cumhuriyet tarihinin en fazla yatırımını yapan, kronik hale gelmiş, artık çözülemez denen sorunları bile çözen anlayışın AK Parti’nin hizmet anlayışı olduğunu biliyor. Özellikle 2002 öncesini bilen vatandaşlarımız gerçeklerin farkında. 2002’de memurunun, işçisinin, emeklisinin maaşını ödeyemez duruma gelen ekonomiden, artık mega projeler inşa eden, savunma sanayi ve teknoloji de çığır açan bir ekonomik büyüklüğe ulaştık. İstedikleri kadar algı yapanlar olsun. 30 milyar dolar olan ihracatımız 300 milyar dolar seviyelerine çıktı. Bu üretim sayesinde, açılan fabrikalar sayesinde, üreticilerimiz sayesinde oldu. Üretmek milletimizden, desteklemek de bizden. Yeter ki, ülkemiz için çalışılsın. Biz her zaman üretenin, ülkemiz için çalışanın yanında olmaya devam edeceğiz. Bütün bunlar partimizin hizmet anlayışı sayesinde oldu. Çünkü AK Parti milletin partisidir. Milletinden aldığı güçle, milleti için çalışır. Biz de bu partinin bireyleri olarak milletimizin her zaman hizmetkarı olmaya, milletimiz için, ülkemiz için mesaimizi harcamaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Kalaycı’ya ziyaretleri için teşekkür eden esnaf ve vatandaşlar da, Bartın’a ve ülkeye yapılan yatırım ve hizmetler için teşekkür etti.

ETİKETLER : Turhan Kalaycı AK Parti
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›