Bartın Irmağı ile ilgili çalışmalar yerinde incelendi

Karabük Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu Toplantısı Bartın’da gerçekleştirildi. Toplantıda Bartın Irmağı Nitelikli Doğal Koruma Alanı Koruma Amaçlı İmar Planı, sel felaketinin önlenmesi amacıyla alınması gereken tedbirler kapsamında risk oluşturabilecek ağaçların alandan deplase edilmesi, Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğünün Bartın Irmağı ile ilgili yapılacak olan çalışmalar yerinde de incelenerek görüşüldü.
Bu haber 2022-11-02 10:16:25 eklenmiş ve 141 kez görüntülenmiştir.

 

Karabük Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu Başkanı emekli Vali Kemal Önal, komisyon üyeleri ile Bartın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mehmet Özdemir, Vali Dr. Nurtaç Arslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette komisyon çalışmalarına ilişkin istişarede bulunuldu.

 

 

Ardından Vali Dr. Nurtaç Arslan, Komisyon Başkanı eski Vali Kemal Önal, komisyon üyeleri, Bartın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mehmet Özdemir ve Şube Müdürü Dilek Özkazanç'ın katılımıyla Bartın Valiliği 15 Temmuz Şehitleri Toplantı Salonunda “Karabük Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu Toplantısı” gerçekleştirildi.

 

 

Toplantıda, Bartın Irmağı Nitelikli Doğal Koruma Alanı Koruma Amaçlı İmar Planı, sel felaketinin önlenmesi amacıyla alınması gereken tedbirler kapsamında risk oluşturabilecek ağaçların alandan deplase edilmesi, Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğünün Bartın Irmağı ile ilgili yapılacak olan çalışmalar yerinde de incelenerek görüşüldü. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Karabük Tabiat Varlıkları Nurtaç Arslan
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›