Yararlı askerimizin durumu iyi

Tunceli kırsalında PKK’lılar ile çıkan çatışmadan yaralı olarak kurtulan 2 askerden biri olan Bartınlı Jandarma Uzman Çavuş Hasan Çakmak’ın sağlık durumunun iyi olması herkesi sevindirdi. Evlatlarını görmek için Tunceli’ye giden Çakmak ailesinin fertleri kahraman askerimiz ile çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyada paylayarak sevenlerine durumunun iyi olduğu müjdesini verdiler.
Bu haber 2019-06-14 11:50:10 eklenmiş ve 167 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

 

Hatırlanacağı üzere 11 Haziran Salı günü akşam saatlerinde Tunceli Merkez’e bağlı Karşılar köyü kırsalında devriye görevi yapan güvenlik güçleri bir grup terörist ile sıcak temas sağlamış, “teslim ol” çağrısına ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada ise 4 askerimiz yaralanmıştı. Yaralı askerlerimiz helikopterle Tunceli Devlet Hastanesi’ne sevkedildiyse de Jandarma Uzman Çavuşlar Ökkeş Ede ve Emre Uçkan doktorların tüm madahalelerine rağmen şehit olmuşlardı. Yaralı diğer iki askerimizden biri ise Bartın’ın Kurucaşile ilçesi Başköy nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Hasan Çakmak olduğu öğrenilince hain saldırıdan duyulan üzüntü dahada artmıştı.

 

Haberin baba evine ulaşmasının ardından Tunceli’ye giden Çakmak ailesinin fertleri, tedavisi Tunceli Devlet Hastanesi'nde süren evlatları Hasan Çakmak’ı ziyaret ettiler. Çakmak'ın sağlık durumunun iyi olduğuna ilişkin sosyal medyada bir de fotoğraf paylaşan aile yakınlarının sevinci, tüm Bartın’da hissedildi.

Bu vesile ile biz de Bartın Pusula Gazetesi ve EYBEY Medya çalışanları olarak tekrar şehit askerlerimize Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.

ETİKETLER : Bartın Tunceli PKK çatışma terör
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›