Akın ve beraberindeki heyetten Kozcağız’da önemli temaslar

Beraberindeki heyetle birlikte Kozcağız beldesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, her kesimin görüşlerini dinleyerek çalışmalarına yön verdiklerini belirtti.
Bu haber 2022-10-27 16:35:32 eklenmiş ve 45 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve Kozcağız Belde Başkanı Savaş Buyurman ile birlikte Kozcağız beldesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

 

Başkan Akın, ziyaret programına ilk olarak Kozcağız Bölge Muhtarlar Derneği Başkanı Ferdi Akyer’i ziyaret ederek başladı.

 

 

Sohbet havasında geçen ziyarette dernek üyesi muhtarlarla da sohbet eden Başkan Akın, misafirperverlikleri için teşekkür etti.

 

 

Dernek ziyaretleriyle ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Akın, “Halkımızla aramızda köprü vazifesi gören muhtarlarımızla her zaman istişare halinde olduk. Sürekli fikir alışverişinde bulunarak, talep ve önerileri dinledik. Bundan sonra da dinlemeye devam edeceğiz. Hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimize devam ediyoruz. Misafirperverliği için Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Esnaf ziyareti yaptılar

 

 

Dernek ziyaretinin ardından Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberindeki heyetle birlikte Kozcağız Beldesinde esnaf ve vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti.

 

 

Esnafları tek tek ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında sohbet eden Başkan Akın, talep ve önerileri dinledi.

 

 

Ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşlarla da selamlaşıp isteklerin olup olmadığı soran Başkan Akın, gerçekleştirmiş olduğu esnaf ziyaretleriyle ilgili de “Halkımızla birlik, beraberlik içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın görüşlerini dinleyip çalışmalarımıza yön veriyoruz. Bu ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın taleplerini dinleme imkânı da buluyoruz. Son olarak da Kozcağız beldesinde bulunan esnaf ve vatandaşlarımızla sohbet etme imkânı bulduk. Hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımıza da sağlıklı günler diliyorum” değerlendirmesini yaptı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›