“Muhtarlarımız halkımızla aramızda köprü vazifesi görüyorlar”

Bartın ili Muhtarlar Derneği Başkanı Nuri Yoldaş’ı ve Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şube Başkanı Katip Cumur’u ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Muhtarlarımızın düşünceleri bizim için çok kıymetli. Bartın’ı birlikte yönetiyoruz. Hizmetlerimizin vatandaşlarımıza en hızlı bir şekilde ulaşması için muhtarlarımız halkımızla aramızdaki köprü vazifesi görüyorlar. Bu tür derneklerin faaliyetleri de önemli” dedi.
Bu haber 2022-10-27 16:34:43 eklenmiş ve 35 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Ölçek ve İl Başkan Yardımcısı Recep Çömlek ile birlikte Bartın İli Muhtarlar Derneği Başkanı Nuri Yoldaş’ı ve Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şube Başkanı Katip Cumur’u ziyaret etti.

 

 

Sohbet havasında geçen ziyarette dernek üyesi Muhtarlarla da sohbet eden Başkan Akın, misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür etti.

 

 

 

 

Dernek ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamasında Başkan Akın, “Her zaman Muhtarlarımızla istişare halinde olduk. Mahalle muhtarlarımızın yanı sıra köy muhtarlarımızla da sürekli fikir alışverişinde bulunarak, talep ve önerileri dinledik. Bundan sonra da dinlemeye devam edeceğiz. Muhtarlarımızın düşünceleri bizim için çok kıymetli. Bartın’ı birlikte yönetiyoruz. Hizmetlerimizin vatandaşlarımıza en hızlı bir şekilde ulaşması için muhtarlarımız halkımızla aramızdaki köprü vazifesi görüyorlar. Bu tür derneklerin faaliyetleri de önemli. Hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimize devam ediyoruz. Kamu ve yerel yönetim hizmetlerinin vatandaşlarımıza ulaşmasında hizmet köprüsü görevini fedakarca ifa eden değerli muhtarlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›