Başkan, asfalt çalışmalarını inceledi

Beraberindeki heyetle birlikte Şiremirçavuş Mahallesi Sofuoğlu Mevkiinde devam eden sıcak asfaltla yol düzenleme çalışmalarını inceleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak, vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız. Görev alan personelimize kolaylık diliyorum” dedi.
Bu haber 2022-10-27 16:33:07 eklenmiş ve 33 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Emre Önder ve Ar-Ge Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik ile birlikte Şiremirçavuş Mahallesi Sofuoğlu Mevkiinde devam eden sıcak asfaltla yol düzenleme çalışmalarını inceledi.

 

 

Çalışmaların son durumuyla ilgili bilgi alan Başkan Akın, gerekli talimatları verdi.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Akın, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ihtiyaç duyulan tüm noktalarda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda da son olarak Şiremirçavuş Mahallesi’nde gerçekleştirdiğimiz sıcak asfaltla yol düzenleme çalışması yapıyoruz. Çalışmaları yerinde inceleyerek, gerekli bilgileri aldım. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak, vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız. Görev alan personelimize kolaylık diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›