Kalaycı: “Gençlerimize güvenimiz tamdır”

Üniversite öğrencileriyle kahvaltı programında buluşan AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, gençlere güveninin tam olduğunu söyledi.
Bu haber 2022-10-27 16:30:21 eklenmiş ve 44 kez görüntülenmiştir.

 

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Başkan Yardımcıları Dinçer Çavuşoğlu ve Murat Yıldırım ile birlikte ÜNİAK Başkanı Selenay Tekin tarafından düzenlenen kahvaltı programında geçlerle bir araya geldi.

 

 

Programda gençlerin görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Kalaycı, “Gençlerimize büyük önem veriyoruz. Onların görüşlerini dinliyor, önemsiyor ve bu görüşler doğrultusunda da çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu nedenledir ki, AK Parti olarak en fazla genç üyeye sahip olan partiyiz. Gençlerimizin üzerine oynanan oyunları bozmak, milli ve manevi değerlerine sahip gençler yetiştirmek en büyük hedefimizdir. Çünkü ülkemizi aydınlık yarınlara, güçlü Türkiye hedeflerine taşıyacak olan gençlerimizdir. Gençlerimizin bu yüzden donanımlı, eğitimli ve ülkesine bağlı bireyler olması bizim olmazsa olmazımızdır. Bunun için de spordan, sağlığı, eğitimden, ekonomiye her alanda gençlerimize yönelik yatırımlarımızı yapıyoruz. Bunun neticesini de hem sporda, hem ekonomik alanda alıyoruz. Sportif başarıda, ekonomik alanda genç girişimci sayısında da ülkemiz tarihinin en büyük artışlarını görüyoruz. Bu yüzden gençlerimize güvenimiz ve yatırımlarımız artarak devam edecek. Algılara, oynanan oyunlara da gençlerimizin aldanmayacaklarına olan güvenimiz tamdır. İstedikleri algıları, karalamaları yapsınlar. Ülkemizin milli ve manevi değerlerine halim, donanımlı ve çalışkan gençlerimiz bu anlayışın karşısında durmaya devam edecektir. Bundan hiçbir kuşkumuz yoktur” dedi.

 

 

Beyin göçü ile ilgilide konuşan Kalaycı, “Ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak, güçlü Türkiye’yi inşa etmek için başarılı gençlere ihtiyacımız var. Bizim gidecek başka yerimiz yok. Hep birlikte bu ülkeyi kalkındıracağız. Başka yolumuz yok” diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Turhan Kalaycı AK Parti Murat Yıldırım
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›