Kaymakamlardan veda!

Kurucaşile Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses ve Ulus Kaymakamı Şükrü Alperen Göktaş, İçişleri Bakanlığı’nın yurt dışı eğitim programı nedeniyle Bartın’daki görevlerinden ayrıldı.
Bu haber 2019-06-11 09:18:05 eklenmiş ve 232 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı’nda 106. dönem Yabancı Dil kursuna katılmak üzere, Bartın’ın Kurucaşile ve Ulus ilçesindeki görevinden ayrılan Kaymakam Burak Bozkurt Gürses ve Şükrü Alperen Göktaş, veda mesajı yayımladı.

Yaklaşık bir yıldır büyük mutluluk, heyecan ve gurur ile Kaymakamlık görevini yerine getirdiğini vurgulayan Kurucaşile Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses, yayınladığı veda mesajında “Çok Değerli Kurucaşileli Hemşehrilerim; 2 Temmuz 2018 tarihinden bu yana sürdürmekte olduğum Kaymakam vekilliği görevimi,yabancı dil eğitimim sebebiyle bugün tamamlamış bulunmaktayım.Bir yıla yakın bir süredir bu güzel ilçede görev yapmanın ve sizleri tanımış olmanın mutluluğu içerisindeyim. Hatıralarımda güzelliklerin yer edinmesine vesile olan siz değerli Kurucaşilelilere ve çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Gönüllerinizde hoş bir yer edinebilmiş olmak ümidiyle,hakkınızı helal etmenizi diliyor;sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

24 yaşında olan Kaymakam Gürses, Kurucaşile halkı tarafından hem takdir ediliyor hem de seviliyordu.

 

Göktaş: “Bizden yana hakkımız helal olsun”

 

Ulus Kaymakamı Şükrü Alperen Göktaş da helallik isterken görevi süresince kendilerine destek olan herkese teşekkür ederek mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli Hemşehrilerim, İçişleri Bakanlığımızın yurt dışı eğitim programı kapsamında ilçemizden ayrılmış bulunmaktayım. Görev yapmış olduğum süre boyunca adaletten ve doğru bildiğimiz hak yoldan ayrılmamaya, hiç kimsenin gönlünü kırmamaya ve hakkaniyetli bir yönetim göstererek tüm kesimlere eşit mesafede olmaya azami derecede gayret gösterdik. Beşer olmamız münasebeti ile muhakkak gönlünü kırdığımız, devletimizin bir çayını ikram edemediğimiz kıymetli vatandaşlarımız ve dostlarımız vardır. Bir eksiklik oldu ise bizim eksikliğimiz, bir hata oldu ise bu kardeşinizin hatasıdır diyerek haklarınızı helal etmenizi siz değerli hemşehrilerimden istirham ederim. Bizden yana varsa hakkımız, helal olsun.

 

Teşekkür etti

 

Bu çerçevede; maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen Valimiz Sayın Sinan Güner başta olmak üzere, Bartın Milletvekili Sayın Yılmaz Tunç’a, göstermiş oldukları pozitif iletişim ve desteklerinden ötürü Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Adem Aydemir’e, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb.Yavuz Selim Kapancı’ya ve İl Emniyet Müdürü Sayın Ogün Vural’a, rahmetli Vali Yardımcımız değerli meslek büyüğümüz Sayın Erkan Kalender’e, Ulus Belediye Başkanı Sayın Hasan Hüseyin Uzun’un şahsında tüm ekibine, Abdipaşa Belediye Başkanı Sayın Yaşar Dönmez’e, Kumluca Belediye Başkanı Sayın İsmail Can’a, her daim bir ve beraber olduğumuz kıymetli dostum değerli kardeşim Ulus Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Hayati Çetin’e, tüm hakim ve savcılarımıza, Bartın İşkur İl Müdürü Sayın Adnan Arslan’a, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Mahmut Şahin’e, Meteoroloji Müdürü Sayın Süleyman Yılmaz’a, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Abdullah Muhammed Aydın’ın şahsında kahraman Türk Polisine, Ulus Eski İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Berker Dongul’un şahsında tüm karakol komutanlarına ve kahraman Türk Jandarmasına, çağdaş bilim ışığında, imanlı ve inançlı bir nesil yetiştirilmesi noktasında üstün gayretleri bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Levent Ok’un şahsında tüm eğitim camiasına ve fedakar öğretmenlerimize, çalışkanlıkları ve özverileri ile herkese örnek olan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Kubilay Kocamanel, İlçe Müftüsü Sayın Murat Okuyar ve SYDV Müdürü Sayın Uğur Ünal başta olmak üzere tüm kurum amirlerine ve personeline, bizlerle uyum içerisinde çalışan siyasi partilerimizin çok değerli teşkilat başkanlarına ve yöneticilerine, İl Genel Meclisi Üyelerimize, vatandaşlarımıza hizmet götürülmesi noktasında dürüstlükten taviz vermeyen çalışkan köy ve mahalle muhtarlarımıza, STK Temsilcilerimize, ilçemizin gelişmesi için gece gündüz çalışan Ulus ve Köylerine Hizmet Götürme Derneği Başkanı Sayın Lütfi Okçu’ya, mesai mevhumu gözetmeksizin emek sarfeden çalışkan ve fedakar Kaymakamlık personeline, fedakar çalışma arkadaşlarım Mehmet ve Gençay’a, maddi ve manevi olarak her alanda bizlere destek vererek katkı sağlayan tüm hayırseverlerimize, duaları ile bizleri ayakta tutan elleri öpülesi başlarımızın tacı çok kıymetli şehit ailelerimize ve gazilerimize şükranlarımı, hürmetlerimi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

Ulus Kaykamı Göktaş’ın vedası da ilçe halkı tarafından üzüntüyle karşılandı.

 

ETİKETLER : Bartın Kurucaşile Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses Ulus Kaymakamı Şükrü Alperen Göktaş
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›