Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası Yönetim Kurulu Konya’da toplandı

Genel Başkanı olduğu Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası’nın Konya Ereğli’de gerçekleştirilen Genişletilmiş Yönetim Kurulu ve İstişare Toplantısı’na katılan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Hem işçimizin rahat, huzur içerisinde halkımıza faydalı olması hem de belediyelerimizin mali yükünü yükseltmemek lazım geldiği inancı içerisinde hareket ediyoruz” dedi.
Bu haber 2022-10-12 11:21:28 eklenmiş ve 537 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Genel Başkanı olduğu Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası’nın Konya Ereğli’de gerçekleştirilen Genişletilmiş Yönetim Kurulu ve İstişare Toplantısı’na katıldı. MİS Genel Başkanı ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

 

“Tüm arkadaşlarımıza kolaylık diliyorum”

 

Sendikanın 1999 yılında kurulduğunu ifade eden Akın, bu toplantılardan MİS olarak büyük faydalar gördüklerini kaydetti. MİS'in belediye idareleri ile işçiler arasında iş barışını sağlayan tüm sözleşmelere müdahil olduğunu anlatan Akın, şöyle devam etti:

 

"MİS'e üye olan belediyelerimizde iş barışı sağlanıyor. Amiyane tabirle 'biz testere gibiyiz, bir sana bir bana' deriz. Hem işçimizin rahat, huzur içerisinde halkımıza faydalı olması hem de belediyelerimizin mali yükünü yükseltmemek lazım geldiği inancı içerisinde hareket ediyoruz. İşçinin hakkını 'alın teri kurumadan' veren bir düstur içinde olan MİS, belediyelerimizle beraber bu düsturla çalışıyor. MİS'e üye 178 belediyemiz var. İnşallah daha da büyüyecek. Tüm arkadaşlarımıza kolaylık diliyorum.” Yönetim kurulundaki Belediye Başkanlarının katıldığı toplantı yapılan konuşmaların ardından basına kapalı devam etti.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›