BOED-DER Spor Kulübünden Vali Arslan'a ziyaret

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’ı ziyaret eden Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği (BOED-DER-SK) Yönetim Kurulu Başkanı Berna Şengün, yönetim kurulu üyeleri ve özel gereksinimli bireylerin ailelerinden oluşan danışma kurulu üyeleri, Bartın’da engelli bireylerin meslek edinmelerine ilişkin yapılabilecekler hakkında görüş aldı.
Bu haber 2022-10-12 11:08:33 eklenmiş ve 61 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği (BOED-DER-SK) Yönetim Kurulu Başkanı Berna Şengün, yönetim kurulu üyeleri ve özel gereksinimli bireylerin ailelerinden oluşan danışma kurulu üyeleri Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’ı ziyaret etti.

 

Bartın’da engelli bireylerin meslek edinmelerine ilişkin yapılabileceklerin görüşüldüğü ziyarette özel gereksinimli bireyler ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Vali Arslan, çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği (BOED-DER-SK)
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›