“Milletimiz için en iyiye kavuşana kadar çalışmaya devam edeceğiz”

Beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber Amasra’ya bağlı Şükürler köyünü ziyaret eden AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, 2023 seçimlerinin önemine de dikkat çekerken “Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2023’te tekrar ipi göğüsleyeceğiz. Bundan da zerre şüphemiz yok. Derdiyle dertlendiğimiz ve daima en iyisini hak ettiğini bildiğimiz milletimiz için en iyiye kavuşana kadar çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2022-10-10 11:01:00 eklenmiş ve 606 kez görüntülenmiştir.

 

Yoğun ziyaret programına devam eden AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı bu kapsamda son olarak Amasra’ya bağlı Şükürler köyünü ziyaret etti.

 

 

Kalaycı’ya ziyaretinde  İl Başkan Yardımcıları Fahri Okun, Uğur Timur, Raif Beytekin ve Amasra İlçe Başkanı Şenol Rıdvan Sert eşlik etti.

 

 

Ziyaretinde vatandaşlarla sohbet edip, karşılıklı görüş alıverişinde bulunan Başkan Kalaycı, “Vatandaşlarımızın muhabbeti ve güveni bizlere güç veriyor. Derdiyle dertlendiğimiz ve daima en iyisini hak ettiğini bildiğimiz milletimiz için en iyiye kavuşana kadar çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

“Milletimiz gerçekleri görüyor”

 

 

2023 seçimlerinin önemine de dikkat çeken Başkan Kalaycı, “Yerli yatırımların sürmesi, devasa projelerin devam etmesi ve tam bağımsızlık yolunda hedeflere ulaşılması için vatandaşlarımız 2023 seçimlerinde yine Cumhur İttifakı diyecektir. Çünkü milletimiz eser siyasetinin, yatırım siyasetinin, hizmet siyasetinin 20 yıldır yanında olduğunu gösterdi ve AK Parti’yi, cumhur ittifakını seçimlerde birinci olarak çıkarttı. Çünkü bu zamana kadar oy avcılığı yapmadık, oy almak için kimliğimizden ödün vermedik. Karşı olduğumuz oluşumlarla ittifak yapmadık. Koltuk sevdalısı hiç olmadık. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletine hizmet etti, etmeye devam edecek” diye konuştu.

 

 

“Enflasyonu mezara gömeceğiz”

 

 

Muhalefetin son olarak enflasyona bel bağladığını kaydeden Kalaycı, “Bu enflasyon da Türkiye'nin enflasyonu değil sadece. Dünyada küresel bir enflasyon var. Elbette Türkiye'de bundan gerektiği gibi payını alıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız, memurumuzu, emeklimizi, asgari ücretlimizi enflasyona ezdirmemek adına her türlü gayreti gösteriyor. İnşallah birinci aydan sonra da Türkiye'deki olan değişimi tüm dünya ve tüm halkımız görecek. O enflasyon canavarını bir kez yendik, bir daha onu hiç çıkmamak şartıyla mezarlığa gömeceğiz. Ve o Allah'ın izniyle artık inşallah Türkiye'de arabasından sonra, doğal gazından sonra, petrollerinden sonra yapacağı hizmetlerle Sayın Cumhurbaşkanımızın 2023 vizyonuyla, 2023’ten sonraki yapacağı hizmetlerle nasıl bir Türkiye'yi gelecekteki kuşaklara aktaracağımızı Allah'ın izniyle herkes görecek. Çünkü sorun varsa, çözüm vardır. AK Parti demek de çözüm demektir” ifadelerini kullandı.

 

 

“2023’te tekrar ipi göğüsleyeceğiz”

 

 

Tüm sorunlara çözümün AK Parti'de olduğunu kaydeden Başkan Kalaycı, şunları söyledi:

 

 

“Halkımız da bunu biliyor ve desteğini yoğun bir şekilde gösteriyor. Türkiye'nin istikbal ve istiklal mücadelesini veriyoruz. Ayakları üzerinde basan, bölgesinde söz sahibi olmasından rahatsız olan güçler Türkiye'nin büyümesini istemiyor. Ama bunu asla başaramazlar. İçimizdeki işbirlikçileriyle istedikleri kadar ortak hareket etsinler. Halkımız bu oluşumlara hiçbir zaman fırsat vermedi, vermeyecektir. Aziz milletimiz onlara gereken cevabı sandıkta nasıl 15, 16 kez verdiyse, tekrar bir kez daha verir. Türk halkının aklıyla alay etmesinler desinler. Türk halkı her şeyi görüyor. İnşallah 2023’te de tekrar desteklerini gösterecekler. Ve biz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2023’te tekrar ipi göğüsleyeceğiz. Bundan da zerre şüphemiz yok. Çünkü bizim liderimiz var. Bizim bir davamız var. Biz bu kutlu davada her türlü geleceği gözümüze alarak yürüyoruz. Bu dava böyle bir dava.”

 

 

“Bartın'ın emrindeyiz, hizmetkarıyız”

 

 

Hayal edilemeyen hizmetleri bu zamana kadar gerçeğe dönüştürdüklerini de ifade eden Kalaycı, “Bundan sonra da dönüşecek. Bizim liderimiz sadece Türkiye lideri değil, dünya lideri, dünyadaki sorunlarla ilgilenen, doğruları her yerde söyleyen her yerde savunan bir lider. Dolayısıyla biz liderimizle onurluyuz, gururluyuz, sevinçliyiz. Teşkilatlar olarak bizlerde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Gece, gündüz çalışacağız. Nasıl karınca misali Nemrut'un ateşine su taşıdıysa biz de bu davada Sayın Cumhurbaşkanımızın yükünü gücümüzün yettiği kadar alacağız ve bu davaya bu şekilde hizmet edeceğiz. Sefer bizden zafer Rabb’imden inşallah. 2023’te ipi göğüsleyen yine biz olacağız. Benim buna inancım. Gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bartınlı hemşehrilerimize çok çok teşekkür ediyorum. Belki zaman zaman onların telefonlarına çıkamadık. Belki yanlarına uğrayamadık. Ama gönül hem telefonlarına çıkmak hem de yanlarına gitmek halini hatırını sormak ister. Bunu da şu anda yapıyoruz. Gece gündüz çalışıyoruz. Köy köy geziyoruz. Mahalle mahalle geziyoruz. Esnaf esnaf geziyoruz. Hemşehrilerimizle hasbihal ediyoruz. Ve Bartın'ın emrindeyiz, hizmetkarıyız” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Turhan Kalaycı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›