Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplandı

“Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu” toplantısında İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Bartın Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) tarafından yapılan bilgilendirme sunumlarının ardından 2022 yılında uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelede bugüne kadar alınan kararlar ve yürütülen faaliyetlerle bundan sonraki dönemde alınacak önleyici tedbirler ve yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi.
Bu haber 2022-10-10 10:56:22 eklenmiş ve 230 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında yapıldı.

 

 

Toplantıda İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Bartın Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) tarafından yapılan bilgilendirme sunumlarının ardından 2022 yılında uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelede bugüne kadar alınan kararlar ve yürütülen faaliyetler ile bundan sonraki dönemde alınacak önleyici tedbirler ve yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi.

 

 

Sigara, alkol ve uyuşturucunun yanı sıra hızla artmakta olan teknoloji bağımlılığı ile mücadelede de aynı hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini ifade eden Vali Arslan, ilgili kurumların üzerine düşen sorumlulukları fedakârca yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

 

 

Toplantı katılımcıların öneri ve taleplerini dile getirmesi ile sona erdi.

 

 

“Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız”

 

 

Toplantının ardından bir değerlendirmede bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da “Kurum ve kuruluşlarımızın bağımlıkla mücadele konusunda yapmış olduğu çalışmaları detaylı olarak görüştük. Bağımlılıkla mücadele konusu tüm kurum ve kuruluşların, paydaşların etkin işbirliği ve koordinasyonuyla çözebileceğimiz bir sorundur. O nedenle bu tür toplantıları önemsiyoruz. Bağımlılıkla mücadele konusunda çok ciddi çalışmalar yapıldığını görüyoruz. Güvenlik birimlerimize yapmış oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Biz de Bartın Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Nurtaç Arslan Bağımlılıkla Mücadele
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›