Millet Bahçesi’nin ihalesi 31 Ekim’de gerçekleştirilecek

Bartın’da Gölbucağı Mahallesine yapılacak olan “Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım ihalesi”, 31 Ekim’de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca gerçekleştirilecek.
Bu haber 2022-10-10 09:37:11 eklenmiş ve 499 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Bartın’a yapılacak olan Millet Bahçesi’nin ihalesinin 31 Ekim’de gerçekleştirileceğini duyurdu.

 

 

İhale sürecinin kesinleşmesinin ardından 13 ayda tamamlanacak olan projeyle ilgili detaylar da paylaşan Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut’a teşekkür ederek şunları söyledi:

 

Bartın Gölbucağı Millet Bahçesi yapım ihalesini 31 Ekim’de  gerçekleştiriyoruz. Bartın Merkez Gölbucağı Mahallesinde Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım ihalesi 31 Ekim  2022 14:30'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca gerçekleştirilecek.

 

Bartın Yeni Adalet Sarayı’nın önünde Bartın Irmağı yan kolu Kozcağız Çayının kenarında Tarım Müdürlüğü’ne komşu fidanlık olarak bilinen arsada Bartın şehir merkezinin tam ortasında hayata geçecek olan Millet Bahçesinde Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan 2.558,74 metrekare İnşaat Alanına Sahip Sosyal Donatılar İnşaatları İle 90.225,86 metrekare Alanda Millet Bahçesi Genel Altyapı İşleri ve Rekreasyon Alanlarının yapılacağı projede Yürüyüş Yolu, Bisiklet Yolu, Çocuk oyun alanları, Peyzaj Donatı Elemanları, Koşu Yolu, Kuru Havuz, Piknik Alanları, Spor Sahaları, Millet Kıraathanesi, Kızılay binası, mescit ve büfeler inşa edilecek. 3 bin 230 Ağaç ve 10 bini aşkın küçük bitkinin yer alacağı Millet Bahçesi ihale sürecinin kesinleşmesinin ardından 13 ayda tamamlanacak.

 

Bartın’ımıza değer katacak, güzelliğine güzellik katacak bu önemli proje için başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ve TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut’a teşekkür ederim.”

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili ve Grup Başkanvekili Av. Yılmaz Tunç Millet Bahçesi ihale
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›