Kış tedbirleri masaya yatırıldı!

Bartın’da Vali Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında gerçekleştirilen “Kış Tedbirleri Toplantısı”nda kış mevsiminde yaşanabilecek olumsuzluklar ile birlikte aşırı yağış nedeniyle oluşabilecek sel ve su baskınlarının önüne geçilmesi amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarınca alınacak tedbirler görüşüldü.
Bu haber 2022-10-08 10:13:57 eklenmiş ve 471 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

“Kış Tedbirleri Toplantısı” Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında 15 Temmuz Toplantı Salonunda yapıldı.

Kış Tedbirleri Toplantısına Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl ve Merkez İlçe Belde Belediye Başkanları, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı, daire amirleri ile ilgili kurum temsilcileri katıldı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce yapılan bilgilendirme sunumunun ardından ilimiz genelinde yaklaşmakta olan kış mevsiminde yaşanabilecek olumsuzluklar ile birlikte aşırı yağış nedeniyle oluşabilecek sel ve su baskınlarının önüne geçilmesi amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarımızca alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantı katılımcıların talep ve önerilerinin dinlenmesi ile sona erdi.

Daha sonra kamu hizmetlerinin etkin, hızlı, verimli ve sağlıklı yürütülmesini sağlamak, vatandaşlara yönelik en iyi kamu hizmetini sunabilmek amacıyla Vali Arslan başkanlığında İl İdare Şube Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Bartın Valisi Nurtaç Arslan Kış Tedbirleri Toplantısı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›