Eroğlu: “Bizim Cemal ağamız”

Bartın Belediyesi’ni ziyaret eden eski Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Belediye Başkanı Cemal Akın’a “Bizim Cemal ağamız” diyerek hitap etti. Başkan Cemal Akın’dan övgü dolu sözlerle bahseden Eroğlu, “13 yıllık bir rekora imza atan Başkanımızı ziyaret etmek için bugün Bartın’dayız. Misafirperverlikleri için değerli Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Bu haber 2022-10-06 14:48:09 eklenmiş ve 350 kez görüntülenmiştir.

 

Eski Bakan Eroğlu, Başkan Akın’ı ziyaret etti

 

 

 Bartın’da ve Filyos bölgesine gerçekleştirilen yatırımların ve planlanan çalışmaların da değerlendirildiği ziyarette Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi’ne gerçekleştirmiş olduğu nazik ziyareti için Eroğlu’na teşekkür ederek, Bartın’da ve bölgemizde gerçekleştirilen yatırımlara verdiği destek için şükranlarını iletti.

 

2011-2018 yılları arasında Orman ve Su İşleri Bakanlığı görevini yürüten Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Bartın Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Cemal Akın’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye girişinde Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın tarafından çiçeklerle karşılanan Eroğlu, misafirperverliği için Başkan Akın’a teşekkür ederek,  çalışmalarında kolaylık diledi.

 

Eroğlu: “13 yıllık bir rekora imza atan başkanımızı ziyaret ediyoruz”

 

 

Ziyarette yaptığı konuşmasında Eroğlu; “Bugün Bartın’da bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum. ‘Bartın’a geleceğim’ diye söz vermiştim. Bugün bu sözümüzü yerine getirmiş olduk. Yeni Valimiz de Bartın’a geldi. Sayın Valimiz daha önce birlikte çalıştığımız değerli bir Valimiz. Hem Valimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak hem de bizim Cemal Ağamız, 13 yıllık bir rekora imza atan Başkanımızı ziyaret etmek için bugün Bartın’dayız. Misafirperverlikleri için değerli Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Belediye projeleri konuşuldu

 

 

Eroğlu’nun konuşmasının ardından Belediye projeleriyle ilgili bilgi veren Başkan Akın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bartın’da ve Filyos bölgesine gerçekleştirilen yatırımların ve planlanan çalışmaların da değerlendirildiği ziyarette Belediye Başkanı Cemal Akın, Eroğlu’na Bartın Belediyesi’ni ziyareti anısına hediyeler takdim etti. Bartın Belediyesi’ne gerçekleştirmiş olduğu nazik ziyareti için Eroğlu’na teşekkür eden Başkan Akın, Bartın’da ve bölgemizde gerçekleştirilen yatırımlara verdiği destek için şükranlarını iletti.

 

 “Ziyaretiyle bizleri onurlandırdı”

 

 

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu, ilimizde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaret programı çerçevesinde Belediyemizi de ziyaret ederek, bizleri onurlandırdı.  İlimizde Orman ve Su İşleri alanında gerçekleştirilen yatırımlarda büyük emek ve katkıları olan Sayın Eroğlu’na şehrimize gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. Bartın için çok önemli olan ve Bartın’ı sel tehlikesinden kurtaran barajlar başta olmak üzere çok sayıda yatırımın şehrimize kazandırılmasını sağlamış, ilimizin yanında yer almıştır. Kendisine destekleri ve bu nazik ziyareti için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›