Özdemir’den TSO’ya ziyaret

Bartın Defterdarı Mecit Özdemir, Bartın TSO Başkanı Halil Balık’ı makamında ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette TSO Başkanı Balık, “İşbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürerek, İlimize hizmet noktasında Defterdarlığımızın ve diğer kurumlarımızın yürüttüğü çalışmalarda üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yapacağız” dedi.
Bu haber 2022-10-08 14:23:25 eklenmiş ve 194 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Defterdarı Mecit Özdemir, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

 

Defterdar Özdemir’i TSO Başkanı Halil Balık, Yönetim Kurulu Üyeleri İlker Yıldırım, Cem Yıldız ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara karşıladı.

 

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Defterdar Özdemir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2 bin 300’e yakın ticaret erbabına hizmet ettiklerini, devletine, milletine, bayrağına bağlı; vergisini borç alıp ödeyecek kadar devletine karşı yasal sorumluluğunu yerine getiren bir kesim olduğunu dile getirdi.

 

 

Balık: “Üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yapacağız”

 

 

Başkan Balık konuşmasının devamında “Kurum olarak bir taraftan üyelerimizin sorun ve beklentilerine çözüm üretirken, diğer taraftan kamu kurum ve kuruluşların temsilcileriyle iyi diyaloglar kurma gayreti içerisindeyiz. İşbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürerek, İlimize hizmet noktasında Defterdarlığımızın ve diğer kurumlarımızın yürüttüğü çalışmalarda üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yapacağız” diye konuştu. 

 

 

Özdemir: “Çalışmalarımıza güç verecek”

 

 

Bartın Defterdarı Mecit Özdemir ise “Bizler İlimize yararlı hizmetler katmak için buradayız ve siz değerli işadamlarının yanımızda olduğunu görmek çalışmalarımıza güç verecektir. Güzel ev sahipliğiniz için teşekkür ederim” dedi.

 

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyaret, güncel konulara ilişkin görüş alışverişi ile sona erdi. 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Bartın TSO TSO Başkanı Halil Balık Bartın Defterdarı Mecit Özdemir
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›