Bartın’ın Pusula’sı 13 yaşında!

Bartın’ın pusulası Bartın Pusula Gazetesi’nin kuruluşunun bugün 13’üncü yıldönümü. 5 Ekim 2009 yayın hayatına başlayan gazetemiz güçlü yayın kadrosu ile bugün 3 bin 900’üncü sayısıyla okurlarına ulaştı.
Bu haber 2022-10-05 09:49:04 eklenmiş ve 414 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Yayın hayatına 5 Ekim 2009 tarihinde başlayan Bartın Pusula Gazetesi, bugün 13’üncü yaşını kutluyor.

 

Bartın basınında önemli bir yere sahip olan Bartın Pusula Gazetesi, yerel haberciliğin yanı sıra, internet medyasında ortaya koyduğu başarılarla da dikkat çekiyor.

 

 

Özel haberlerin yanı sıra rutin haberleri de çalışmalarına dahil eden gazete, dolu dolu gazete sayfalarıyla Bartın’ın gündemini tutmaya devam ediyor.

 

EYBEY Medya çatısı altında bulunan Bartın Pusula Gazetesi imtiyaz sahibi Mustafa Ahmet Oktay, “Gazetecilik ilkelerine sadık kalmayı hedeflerimiz arasına alırken, Bartın’ın yararına olan veya Bartın’ın gelişmesine etki eden olumlu etki yönde etkileyen ve olumsuz gelişmeler karşısında kamuoyu oluşturarak gazetecilik görevini en iyi şekilde yerine getirdik. Bunları yaparken de gazetecilik duygusuyla hareket ettik. Biz Bartın’da yaşayanların sesi olmayı amaçlıyoruz ve bu doğrultuda da yayın hayatımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız yayınlar sonucunda halkımızın beklentilerine cevap veren, kamuoyu oluşturan ve ilkeli haberciliği kendine şiar edilmiş bir yayın politikası ile yayın hayatımızı sürdürerek bir yaşımızı daha doldurduk. Tüm ekip arkadaşlarım ile birlikte, gazetemizin daha başarılı olması için mesai mefhumu gözetmeksiniz okurlarımıza Bartın gündemini ve en sıcak gelişmeleri aktarmaya çalışıyoruz. Başta bizi marka haline getiren değerli okurlarımıza ve bize her zaman desteğini sunan herkese de teşekkür ediyoruz. Ayrıca kuruluş yıldönümümüzü kutlayarak bizi gururlandıran herkese de ayrı ayrı teşekkürü borç biliyoruz” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Pusula Gazetesi Pusula Bartın Pusula Kuruluş Yıldönümü EYBEY Medya Bartın Pusula Gazetesi imtiyaz sahibi Mustafa Ahmet Oktay
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›