Vali Arslan’dan Pusula’ya mesaj

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Bartın Pusula Gazetesi’nin 13. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak gazetemizin 13 yıldır ilkeli ve objektif yayın anlayışı ile halkın sorunlarının tespit edilmesi, dile getirilmesi ve paylaşılması, şehrimizin sosyal ve kültürel gelişimi adına ilimizde önemli bir hizmeti yerine getirdiğini belirtti.
Bu haber 2022-10-05 09:47:21 eklenmiş ve 266 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 5 Ekim 2009 yılında kurulan Bartın Pusula Gazetesi’nin 13. Kuruluş Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Basının, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatarak şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışının oluşmasına ve demokrasinin yerleşip güçlenmesine önemli katkılar sağladığına dikkat çeken Vali Arslan, Bartın Pusula Gazetesi’nin 13 yıldır ilkeli ve objektif yayın anlayışı ile halkın sorunlarının tespit edilmesi, dile getirilmesi ve paylaşılması, şehrimizin sosyal ve kültürel gelişimi adına ilimizde önemli bir hizmeti yerine getirdiğini söyledi.

 

Vali Arslan, mesajında; “Demokrasinin vazgeçilmezlerinden biri olan basın, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatıp, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışının oluşmasına ve demokrasinin yerleşip güçlenmesine önemli katkılar sağlamaktadır.

 

Bartın Pusula Gazetesi de 13 yıldır ilkeli ve objektif yayın anlayışı ile halkın sorunlarının tespit edilmesi, dile getirilmesi ve paylaşılması, şehrimizin sosyal ve kültürel gelişimi adına ilimizde önemli bir hizmeti yerine getirmektedir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, gazetenizin 13’üncü kuruluş yıl dönümünü kutlar, başta şahsınız olmak üzere gazetenize kuruluşundan bugüne kadar emeği geçenleri tebrik eder, nice başarılı ve sağlıklı yıllar dilerim” dedi. 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Bartın Pusula Gazetesi kuruluş yıldönümü Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›