Başkan Akın’dan yerinde inceleme!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kemerköprü Mahallesi Yukarı Sokak ve Sıtmayanı Caddesi’nde yer altına alınan enerji hatları sonrası gerçekleştirilen üstyapı çalışmaları ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirilen sıcak asfaltla yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.
Bu haber 2022-10-04 09:42:26 eklenmiş ve 363 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Çalışmalar ve projeler öncesinde birim müdürleri ve teknik personelle değerlendirme toplantıları yaparak istişarelerde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, çalışma sahalarında yaptığı yerinde inceme ziyaretleriyle de projelerin takibine devam ediyor.


 

Bu kapsamda; geçtiğimiz gün Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kemerköprü Mahallesi Yukarı Sokak ve Sıtmayanı Caddesi’nde yer altına alınan enerji hatları sonrası gerçekleştirilen üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Çalışmaların son durumuyla ilgili görevli personelden bilgi alan Başkan Akın, görevlerinde kolaylık diledi. İnceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Kemerköprü Mahallesi Yukarı Sokak ve Sıtmayanı Caddesi’nde yer altına alınan enerji hatları sonrası üstyapı çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz çalışmalarına Taşköprü Sokak’ta sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışmalarının yanı sıra bu bölgelerimizde kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarında temizlik çalışması gerçekleştiriyor. İnşallah kısa sürede çalışmaları tamamlayarak hizmete sunacağız” dedi.

 

 

Asfaltlanan bölgeyi gezdi

 

 

Ardından da Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirilen sıcak asfaltla yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

 

 

İnceleme sonrası gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Akın; “Cumhuriyet Mahallesi’nde yapmış olduğumuz sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışmalarını inceledim. Belirlemiş olduğumuz program çerçevesinde ihtiyaç duyulan noktalarda yol bakım onarım çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›