Başkan Akın, EYBEY Medya ile KöyPark’taydı

Eybey Medya Sahibi M. Ahmet Oktay’ın şirket personeli ile birlikte KöyPark’ta düzenlemiş olduğu piknik etkinliğine katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, etkinlikte gündeme dair konular hakkında ve çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bartın Belediyesi olarak kentin sosyal alanlarını her geçen gün genişletmeye devam ettiklerini belirten Başkan Akın, KöyPark’ta vakit geçiren vatandaşlarla da sohbet etti.
Bu haber 2022-09-30 14:01:42 eklenmiş ve 424 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Eybey Medya Sahibi M. Ahmet Oktay’ın personeli ile birlikte KöyPark’ta düzenlemiş olduğu piknik etkinliğine katıldı.

 

Piknik programıyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Akın, “Etkinlikte gündeme dair konular hakkında ve çalışmalarımızla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Bartın Belediyesi olarak kentimizin sosyal alanlarını her geçen gün genişletmeye devam ediyoruz. KöyParkımız ise bu plan dâhilinde yaptığımız, çok güzel bir eser olarak kentimize kazandırdığımız yatırımlardan bir tanesidir. Hayata geçirdiğimiz projelerimizden vatandaşlarımızın istifade ettiği görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bugün de Eybey Medya Sahibi M. Ahmet Oktay’ın personeli ile birlikte KöyPark’ta düzenlemiş olduğu pikniğe icabet ettim. Nazik davetleri için Eybey Medya Sahibi M. Ahmet Oktay ve tüm Eybey Medya çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi. 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın EYBEY Medya
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›