Öneri ve taleplere çözüm odaklı yaklaşım!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların belediye ziyaretlerinde talep ve önerilerini dinledi.
Bu haber 2022-09-28 11:51:57 eklenmiş ve 502 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların Bartın Belediyesi’ne gerçekleştirdikleri ziyaretlerinde sohbet ediyor, talep ve önerileri diliyor, Bartın Belediyesi yatırımları hakkında bilgiler vererek, fikir alışverişinde bulunuyor.

 

 

Bu doğrultuda Bartın Üniversitesi Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Gülten Güneş, Esbey Köyü Muhtarı Muhammet Muşuk ve Arıt Durak Başkanı Ramazan Kızılyar, Ülkü Ocakları Bartın İl Başkanı Duran Iğıl, Bartın Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ömer Faruk Calap ve Selim Bayraklı, Hatipler Köyü Muhtarı Ramazan Kahraman, Çeştepe Köyü Muhtarı Ertan Külük, Emekli Banka Müdürü Gülay Engin, Emekli Banka Personeli Tülin Dağlı, Zafer Partisi Amasra İlçe Başkanı Ali Yalçın, Kicker Tours Sahibi Yalçın Bulut, Ali Özengi, Metin Özkan, Recep Çelik, Yüksel Çığlak, Yalçın Yavuz, İdris Sagay, Şaban Sarıtaş,  Necla Sarıtaş, Emine Doğan, Kadir Öztürk, Gürkan Şen, İbrahim Tepe, Burçin Yurtbay, Yüksel Kapsız, Ercan Arslan, Bahriye Ayhan, Bilal Yalçın, Barbaros Koldurak, Hülya Özdemir, Cemal Çakmakcı, Sinan Yıldız ve Aslı Özdemir, Bartın Belediyesi’ni ziyaret ederken Belediye Başkanı Cemal Akın’a talep ve görüşlerini iletti.

 

Başkan Akın, ziyaretler sonrası bir değerlendirmede bulundu.  Ziyaretleri esnasında talep ve önerileri olan vatandaşlara çözüm odaklı yaklaşarak taleplerini yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Başkan Akın, “Her fırsatta gerek esnaf dostlarımızla gerekse de mahalle sakinlerimizle, ilçe, belde ve köy ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, istişarelerde bulunuyoruz. Aynı zamanda vatandaşlarımızın belediyemizi ziyaretleri de bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Ziyaretleri esnasında talep ve önerileri olan vatandaşlarımıza çözüm odaklı yaklaşarak taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Ziyaretimize gelen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›