Sorunsuz ulaşım için çalışmalar devam ediyor

Ağdacı Mahallesi’ndeki doğalgaz çalışmalarının ardından Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, sorunsuz ulaşım imkânı sağlayacaklarını belirtti.
Bu haber 2022-09-28 11:50:30 eklenmiş ve 501 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ağdacı Mahallesi’nde doğalgaz çalışmalarının ardından Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kısa sürede tamamlanacak çalışmaların ardından bölgede sorunsuz ulaşım imkânı sağlamış olacaklarını kaydederek “Ağdacı Mahallemizde doğal gaz çalışmalarının ardından, kanalizasyon hattı ile ilgili çalışmaları da gerçekleştirdik. Altyapı çalışmaları nedeniyle yollar hasar görmüştü. Bu çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte hasar gören yollarda başlatılan sıcak asfaltla ile yol düzenleme çalışmaları devam ediyor. Belirlenen plan program çerçevesinde tüm yollarda bakım ve onarım yapıyoruz. Bu kapsamda da son olarak Ağdacı Mahallesi’nde sıcak asfalt ile bakım yapıyoruz. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak, sorunsuz ulaşım imkânı sağlayacağız” dedi.  

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Ağdacı Mahallesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›