Spor alanları, yeşil alanlar ve dinlenme alanları…

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Tuna Mahallesi 215. Sokak’ta yapım çalışmaları devam eden park alanında incelemelerde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Çocuklarımızın güven içinde oyun oynayacağı yetişkin vatandaşlarımızın da güzel vakit geçirebileceği park alanları yaratmaya devam ediyoruz” dedi.
Bu haber 2022-09-28 11:38:04 eklenmiş ve 71 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Tuna Mahallesi 215. Sokak’ta yapım çalışmaları devam eden park alanında incelemelerde bulundu.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Çocuklarımızın güven içinde oyun oynayacağı yetişkin vatandaşlarımızın da güzel vakit geçirebileceği park alanları yaratmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda da vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Tuna Mahallesi 215. Sokak’ta yeni bir park alanı için çalışma başlattık. Parkımızın içerisinde çocuk oyun parkları, kondisyon aletleri, spor alanları, voleybol sahası, yeşil alanlar ve dinlenme alanları bulunacak. Çalışmalarımız tamamlandığında özellikle bölgede yaşayan vatandaşlarımıza yeni sosyal yaşam alanı oluşturarak önemli bir ihtiyacını karşılamış olacağız” değerlendirmesinde bulundu. 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın park
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›