Astoria Grande’nin Amasra’ya 2023 yılı için 23 seferi kesinleşti!

Aralık ayına kadar her hafta Amasra Yolcu Limanına Rus turistleri getirecek olan Astoria Grande’nin 2023 yılı için de Amasra’ya 23 seferinin planlanarak kesinleştiğini belirten AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, “Amasra Yolcu Limanımızı inşa ederken ‘Betona yatırım yapıyorsunuz’ diye karalayanlara itibar edilmemesi gerektiği de ortaya çıktı. Ülkemiz, milletimiz ve memleketimiz için durmak yok, yola devam” dedi.
Bu haber 2022-09-28 11:35:02 eklenmiş ve 598 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Amasra Yolcu Limanı’nın ilk gemisi olan Astoria Grande, üçüncü kez limana yanaştı. 843 yolcu ve 427 mürettebatıyla Amasra Yolcu Limanı’na demir atan dev gemi, önümüzdeki haftalarda da yine Amasra’ya uğrayacak.

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Aralık ayına kadar her hafta Amasra Yolcu Limanına Rus turistleri getirecek olan Astoria Grande’nin 2023 yılı için de Amasra’ya planlanan 23 seferinin kesinleştiğini açıkladı.

 

Amasra Yolcu Limanı inşası sırasında “betona yatırım yapıyorsunuz” şeklindeki eleştirilere de yanıt veren Tunç, “Astoria Grande adlı kruvaziyer gemi 843 yolcu ve 427 mürettebatıyla üçüncü kez Amasra’da. Aralık ayına kadar her hafta Amasra Yolcu Limanına Rus turistleri getirecek olan Astoria Grande’nin 2023 yılı için de Amasra’ya 23 seferi planlandı ve kesinleşti. Amasra Yolcu Limanı ve iskelesinin kalitesi ve draft derinliği nedeniyle gemilerin yanaşma güvenliği açısından özellikle kış dönemi için de tercih edilmesini ve Amasra’da ölü sezon olan dönemde de turizmin canlanmasını sağladı. Hayırlı olsun. Amasra Yolcu Limanımızı inşa ederken ‘Betona yatırım yapıyorsunuz’ diye karalayanlara itibar edilmemesi gerektiği de ortaya çıktı. Ülkemiz, milletimiz ve memleketimiz için durmak yok, yola devam” dedi.

ETİKETLER : Bartın Amasra Amasra Yolcu Limanı Astoria Grande yolcu
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›