“İş disiplini” ve “sorumluluk bilinci” vurgusu

Zabıta Müdürlüğü Personeli ile değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “iş disiplini” ve “sorumluluk bilinci” vurgusu yaparken vatandaşların sorunlarına çözüm oluşturabilmek, taleplerini yerine getirebilmek ve daha verimli bir hizmet edebilmek için toplantılar gerçekleştirdiklerini belirtti.
Bu haber 2022-09-28 10:01:12 eklenmiş ve 59 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Zabıta Müdürlüğü Personeli ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

 

Bartın Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Arınan, Zabıta Müdürü Mustafa Tokay ve zabıta personeli katıldı.

 

 

Zabıta Müdürlüğü’nün kurum içi görev ve sorumluluklarının da masaya yatırıldığı toplantıda, yapılacak çalışmalar planlanarak, vatandaşlardan gelen istek ve öneriler değerlendirildi.

 

 

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Başkan Akın, “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği adına özverili şekilde çalışan zabıta personelimiz ile vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm oluşturabilmek, taleplerini yerine getirebilmek ve daha verimli bir hizmet temin edebilmek için toplantılar gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

 

Toplantının sonunda “Görevlerimizi yaparken adaletli olmalı ve kimsenin hakkını kimseye geçirmemeliyiz” diyerek “iş disiplini” ve “sorumluluk bilinci” vurgusu yapan Başkan Akın, zabıta personelinin görüş ve önerilerini dinleyerek Zabıtalara görevlerinde başarılar diledi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›