Başkan Akın: “Hayırlı olsun”

Kemerköprü Mahallesi 166. Sokak’ta Akif Burhan Ekiz’e ait hukuk bürosunun açılış törenine katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Avukatlar, kişi ya da kurumlar arasında ortaya çıkan anlaşmazlıkların ve sorunların yasalara uygun şekilde, huzur ve güven içinde giderilmesi, adaletin hukuk kuralları çerçevesinde hızla tesis edilmesinde çok önemli roller üstlenen değerli şahsiyetlerdir” dedi.
Bu haber 2022-09-28 09:59:50 eklenmiş ve 56 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kemerköprü Mahallesi 166. Sokak’ta Akif Burhan Ekiz’e ait hukuk bürosunun açılış törenine katıldı.

 

 

Törende Akif Burhan Ekiz’e hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Cemal Akın, yaptığı konuşmada “Bugün memleketimizde bir işyerinin daha hizmete girmesi dolayısıyla bir araya gelerek sahibi ve çalışanlarının mutluluğunu paylaşıyoruz. Avukatlar, kişi ya da kurumlar arasında ortaya çıkan anlaşmazlıkların ve sorunların yasalara uygun şekilde, huzur ve güven içinde giderilmesi, adaletin hukuk kuralları çerçevesinde hızla tesis edilmesinde çok önemli roller üstlenen değerli şahsiyetlerdir. Bu bağlamda, hizmete giren Avukatlık Bürosu‘nun hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Akif Burhan Ekiz’e meslek hayatı boyunca başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›